BestMusic.ro » Hi-Q » HI-Q lanseaza videoclipul "Luni" la On Air Music Awards

HI-Q lanseaza videoclipul "Luni" la On Air Music Awards

HI-Q lanseaza videoclipul "Luni" la On Air Music Awards

Hi-Q revine cu un nou videoclip, "Luni”, care va putea fi vizionat in premiera in cadrul Galei On Air Music Awards ce va avea loc luni, 15 aprilie 2013 incepand cu ora 19:00.

Dana, Mihai si Florin sunt trei aviatori care se trezesc de dimineata si se mobilizeaza cu greu. Animati, fiecare, de cate o bucurie personala, ei transforma iritarea, lenea si oboseala in bucurie, energie si curaj.

Piesa, compusa de Liviu Teodorescu, Marius Moga si Ionut Vasilache, cu textul semnat de Ada Moldovan alaturi de Marius Moga va fi interpretata in premiera la On Air Music Awards si va fi ilustrata cu videoclipul realizat de catre echipa Ceva de Vis, in regia lui Valentin Narcis Sturzu.

Trupa HI-Q a lansat pana acum 8 albume si 26 videoclipuri. Hituri precum "Totul va fi bine”, "Gasca mea”, "Razna”, "Buna dimineata” si "Dor de tine, dor de noi” au stat multi ani in topurile muzicale din Romania, devenind laitmotivele playlistur-ilor in cluburi. Hitul "Lose You” a cucerit 10 alte tari.

Dana, Florin si Mihai si-au castigat popularitatea si datorita emisiunilor prezentate la Antena1, PrimaTV, AcasaTV, TVR2 si Antena2. Odata cu revenirea Danei la vechea formula, turneul "Hi-Q Inca o data”(2011) a marcat inca un succes in cariera de 17 ani a trupei HI-Q.

On Air Music Awards este un eveniment gandit pe termen lung, la initiativa Star Management, care isi propune sa evidentieze un numar cat mai mare de genuri muzicale inclusiv din cele aflate la granita mainstream-ului si sa sprijine dezvoltarea scolilor de muzica cu traditie. Gala va premia unii dintre cei mai importanti oameni din industria muzicala din Romania, aducand pe Covorul Rosu producatori, artisti, regizori si manageri, precum si alte personalitati ale domeniului.

Prima editie On Air Music Awards, va avea loc luni, 15 aprilie 2013 in Sala Mare A Teatrului National din Bucuresti. Invitatii vor sosi pe Covorul Rosu incepand cu ora 19.00, iar Gala propriu-zisa va incepe la ora 20:30.

Proiectul este sustinut de Aqua Carpatica, Apa Nova Bucuresti, Primaria Municipiului Bucuresti si ASUS, care va face posibila transmiterea live a evenimentului, atat pe site-ul On Air Music Awards: http://onairmusicawards.ro, cat si pe Facebook, la adresa https://www.facebook.com/OnAirMusicAwards.

Credit foto: Bogdan Moldovan
Mai multe stiri despre: videoclipuri 2013  on air music awards 
Publicat pe 11 Aprilie 2013 , de Ioana Turcu

Adauga un comentariu