BestMusic.ro » Hilary Duff » Hilary Duff, recompensata pentru ca nu apare in `Bonnie si Clyde`

Hilary Duff, recompensata pentru ca nu apare in `Bonnie si Clyde`

Hilary Duff, recompensata pentru ca nu apare in `Bonnie si Clyde`

Hilary Duff a anuntat, recent, ca asteapta primul ei copil. Din acest motiv, realizatorii filmului 'Bonnie si Clyde', in care artista ar fi trebuit sa apara, au hotarat sa renunte la serviciile sale. Cu toate acestea, Hilary nu are de ce sa se intristeze: tocmai a primit o suma generoasa, drept compensatie.

Dupa cate se pare, Hilary Duff a incasat nici mai mult, nici mai putin de 100.000 dolari doar pentru ca nu va mai fi inclusa in productia cinematografica 'Bonnie si Clyde', informeaza publicatia britanica Daily Mail.

Aceasta suma i-a fost inmanata datorita unei clauze din contract care stipula ca, in cazul in care producatorii hotarasc sa renunte la actrita, sunt nevoiti sa ii plateasca 100.000 dolari drept compensatie.

Dupa ce vestea sarcinii s-a raspandit, conducerea studioului a decis sa o scoata pe Hilary Duff din proiectul legat de faimosul cuplu din perioada Marii Depresiuni americane. Desi impacata cu ideea, Hilary a declarat, pentru TMZ, cu o oarecare amaraciune: 'Nu vreau sa le fac mai multa publicitate decat si-au facut ei deja pe seama mea. Consider ca sarcina mea este o veste ceva mai placuta.'

Autor: Dana Saporan
Mai multe stiri despre: hilary duff sarcina  hilary duff compensatie  hilary duff compensatie bonnie and clyde  hilary duff copil  chilipirul-zilei.ro/
Publicat pe 30 August 2011 de BestMusic.ro
chilipirul-zilei.ro/