BestMusic.ro » HIM » H.I.M. filmeaza clip nou

H.I.M. filmeaza clip nou

H.I.M. filmeaza clip nou

Trupa H.I.M. va filma un nou videoclip in perioada 21 -23 iunie, la Los Angeles. Materialul va fi regizat de catre Meiert Avis, care a mai lucrat cu http://www.bestmusic.ro/Artist_U2_1223.html, Avril Lavigne , Jennifer Lopez , Bruce Springsteen si chiar cu Him , la clipul `Wings of a Butterfly`.

Echipa de productie a viitorului videoclip semnat HIM organizeaza un casting saptamana viitoare (pe 19 iunie) pentru a gasi `o fata frumoasa ( cu alura de model) care sa interpreteze eroina principala`, conform roadrunnerrecords.com.

Clipul va promova viitorul album al formatiei `Venus Doom`, care va fi lansat in plan international pe 17 septembrie. Printre piesele care vor aparea pe acest disc se numara `Passion's Killing Floor` (care va face parte si din coloana sonora a filmului `Transformers`), `Dead Lovers Lane`, `The Kiss of Dawn` si `Love in Cold Blood`.

Cea mai lunga melodie de pe `Venus Doom` va avea 10-11 minute, iar cea mai scurta aproximativ 5 minute jumate, dupa cum a declarat Ville Valo intr-un interviu acordat `The Gauntlet`.

Bestmusic
Publicat pe 15 Iunie 2007 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu