BestMusic.ro » HIM » Primele 1000 de bilete pentru concertul HIM de la Timisoara au fost epuizate

Primele 1000 de bilete pentru concertul HIM de la Timisoara au fost epuizate


Concertul formatiei finlandeze HIM este unul dintre cele mai asteptate evenimente rock ale anului, dovada ca primele 1000 de bilete, disponibile la pret promotional au fost deja epuizate.

Ville Valo si colegii sai de trupa se vor intalni cu fanii muzicii rock si metal intr-un concert asteptat de mai bine de 9 ani. Una dintre cele mai reprezentative formatii finlandeze, initiatori ai genului "love metal”, HIM vor crea in Parcul Rozelor din Timisoara o atmosfera unica gratie ritmurilor unor piese ca "Join Me”, "The Funeral of Hearts”, "Wicked Game”, "Killing Loneliness”, "Bury Me Deep Inside” si multe altele.

Cel mai recent album lansat de HIM dateaza din 2013 si a primit discuri de platina in tara natala si in Germania, o performanta impresionanta in contextul in care vanzarile de CD-uri au scazut enorm in ultimii ani, la nivel global.

Cadrul in care se va desfasura evenimentul este si el unul deosebit, Parcul Rozelor gazduind nu mai putin de 1200 de soiuri de trandafiri. Intrarea in Parc este strajuita de bustul lui Arpad Muhle, arhitectul peisagist care l-a proiectat si care l-a transformat in furnizorul de trandafiri al Casei Regale din Viena.

Concertul HIM este organizat de Phoenix Entertainment cu sprijinul Primariei Timisoara.

Biletele sunt disponibile in reteaua Eventim si online pe www.eventim.ro la pretul de 135 de lei.

Eveniment recomandat de Rock FM.
Mai multe stiri despre: bilete  concerte 2015 
Publicat pe 16 Iunie 2015 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram