BestMusic.ro » Holograf » Cere-o in direct la Radio InfoPro!

Cere-o in direct la Radio InfoPro!

Cere-o in direct la Radio InfoPro!

Holograf si Radio InfoPro le ofera barbatilor o idee si cadrul perfect pentru a le arata partenerelor cat de mult sunt iubite.

Cu ocazia concertelor "Drag O’Bete” pe care trupa Holograf le va sustine la Sala Palatului pe 24 si 25 februarie, Radio InfoPro a lansat campania `Cere-o in direct la Radio InfoPro`.

Pentru 100% sanse de reusita, cei care sunt pe receptie pe frecventa 97,9 FM in Bucuresti si pe alte frecvente in tara ce pot fi aflate de pe pagina InfoPro nu trebuie decat sa trimita un sms la 1872 cu textul "vreau sa o cer de sotie in direct” cand aud promo-ul campaniei la radio.

DJ-ul emisiunii matinale va alege cate un sms, il va suna pe cel care a intrat in concurs si dupa ce va primi si numarul prietenei, o va suna in direct. Daca ea va spune "da”, totul e ca si rezolvat iar pe 24 sau pe 25 cei doi vor putea trai un moment unic direct pe scena Salii Palatului, in timpul concertului Holograf.

Dan Bittman va fi maestrul de ceremonii, iar cadrul va fi unul cu totul special. Mai multe detalii despre cum se va desfasura evenimentul, telespectatorii vor afla in editia "Happy Hour”, de marti 23 februarie.

Biletele pentru concertele "Drag O’Bete” s-au pus deja in vanzare si pot fi achizitionate de AICI.

Sursa: Comunicat de presa
Mai multe stiri despre: Dragobete 
Publicat pe 22 Februarie 2010 , de Alina Alexandrescu

Adauga un comentariu