BestMusic.ro » Holograf » Hot new: Holograf - Cat de departe (videoclip)

Hot new: Holograf - Cat de departe (videoclip)

Hot new: Holograf - Cat de departe (videoclip)

In urma cu cateva minute, MediaPro Music a lansat cel mai nou videoclip Holograf, pentru piesa 'Cat de Departe'.

Clipul a fost filmat acum cateva saptamani pe o strada din Centrul Vechi al Capitalei, iar protagonisti sunt membrii trupei si invitatii speciali, trupa-fenomen LaLa Band.

"Este o poveste de dragoste, potrivita adolescentilor care sunt mai mereu indragostiti. Vorbim de o iubire uriasa, de care tu vrei sa scapi, dar care se tot intoarce la tine. Asta e si motivul pentru care ne-am gandit la colaborarea cu LaLa Band, pentru ca sunt tineri, energici si trec, cel putin in serial, prin tot felul de experiente si probleme tipice varstei lor." a declarat Dan Bittman.

"Nu putem sa spunem decat ca este, cu adevarat, o mare onoare sa jucam in videoclipul trupei Holograf si ne bucuram foarte tare ca ne-au ales pe noi!” au spus si membrii LaLa Band.

Videoclipul piesei "Cat de departe”, al doilea single extras de pe noul album Holograf,"Love Affair”, produs de MediaPro Music, a fost filmat cu tehnica "one shot”, astfel incat, a fost nevoie de sase ore de repetitii inainte de filmarile propriu-zise.

Cumpara Holograf - Love Affair din Bestmusic Shop

Holograf au fost invitatii speciali ai celui mai recent episod din serialul Pariu Cu Viata, ai carui protagonisti sunt membrii formatiei LaLa Band.

Stim ca foarte multi dintre voi ati asteptat clipul cu nerabdare, asa ca astept opiniile voastre despre rezultatul final.

Holograf - Cat de Departe (videoclip)Mai multe stiri despre: videoclipuri 2012 
Publicat pe 16 Mai 2012 , de Ioana Turcu

Adauga un comentariu