BestMusic.ro » Holograf »  Holograf - Classic Rock, un turneu national care aduce super hiturile trupei

 Holograf - Classic Rock, un turneu national care aduce super hiturile trupei

 Holograf - Classic Rock, un turneu national care aduce super hiturile trupei

Unele dintre cele mai cunoscute hituri rock din muzica romaneasca sunt semnate de Holograf, asculta-le intr-un super concert cu ritmul rock-ului adevarat.

Autenticele acorduri de chitara si ritmuri de tobe, muzica neprelucrata electronic si povestile de dragoste adevarate intr-un super show – Holograf Classic Rock. " Sa nu-mi iei niciodata dragostea”, "Banii vorbesc”, "Cat de departe”, "De cate ori sa te iubesc” sau "Pierd inaltimea din ochii tai”, hituri Holograf cu care te reintalnesti in show-ul Classic Rock.

Trupa canta pe 14 februarie la Bacau, pe 15 februarie la Iasi, pe 16 februerie la Galati, pe 2 februarie la Timisoara, pe 7 martie la Ploiesti, si pe 8 martie la Constanta.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara

CUMPARA BILET

Punem la dispozitie 6 bilete pentru persoane cu dizabilitati si insotitorii acestora, mai multe detalii pe adresa de mail ticketing@sublimeromania.com
Publicat pe 12 Februarie 2020 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu