BestMusic.ro » Holograf » Holograf au primit Discul de Aur pentru albumul “Love Affair”

Holograf au primit Discul de Aur pentru albumul “Love Affair”

Holograf au primit Discul de Aur pentru albumul “Love Affair”

Duminica, in cadrul emisiunii "Danut SRL”, moderata de Dan Bittman, colegii de trupa ai acestuia au venit pentru a canta cel mai nou single semnat Holograf, "Cat de departe”. In acceasi editie, fanii au putut urmari si clipul piesei, lansat de curand.

Imediat dupa ce au terminat de cantat, membrilor trupei li s-a facut o surpriza de zile mari, despre care absolut niciunul dintre ei nu banuia. Un reprezentant al casei de discuri MediaPro Music, a intrat in platoul emisiunii si le-a inmanat un trofeu! Este vorba despre Discul de Aur, acordat trupei Holograf pentru 10.000 de unitati vandute ale albumului "Love Affair”.

Noul material discografic al trupei, a fost lansat la inceputul anului, pe 24 februarie, in cadrul unui concert extraordinar sustinut la Sala Polivalenta. La doar trei luni de la lansare, "Love Affair” s-a dovedit a fi unul dintre cele mai cautate si cumparate albume romanesti. Pana la o noua surpriza din partea celebrei trupe, aici puteti vedea cel mai nou clip semnat Holograf.

Holograf - Cat de departe (video)
Mai multe stiri despre: Disc de Aur  love affair disc de aur  vanzari holograf love affair 
Publicat pe 31 Mai 2012 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram