BestMusic.ro » Holograf » HOLOGRAF – Hall of Fame, cel mai mare eveniment muzical din ultimii ani!  

HOLOGRAF – Hall of Fame, cel mai mare eveniment muzical din ultimii ani!  

HOLOGRAF – Hall of Fame, cel mai mare eveniment muzical din ultimii ani!
 

Pe 10 octombrie, la Sala Palatului, HOLOGRAF – Hall of Fame, cel mai mare eveniment muzical din ultimii ani!

In aceasta toamna va ateapta unul dintre cele mai mari evenimente muzicale din Romania ultimilor ani, un show care are in prim plan cea mai titrata trupa rock de la noi: HOLOGRAF – Hall of Fame.

Trupa HOLOGRAF va fi celebrata pe 10 octombrie la Sala Palatului de cei mai mari mari muzicieni ai Romaniei, intr-un line-up unic i irepetabil pentru orice alt concert sau festival.

HOLOGRAF – Hall of Fame marcheaza 40 de ani de activitate a uneia dintre cele mai puternice, creative i influente trupe rock din Romania. Spectacolul va fi o gala a excelenei in muzica, in prezena nu doar a celor mai mari artiti romani, ci i a celor mai importante personalitati ale momentului.

Este pentru prima data cand se organizeaza in Romania un eveniment care celebreaza influena unui artist in industria sa, un show de gala cu participarea excepionala a celor mai mari nume din show biz, care vor da viaa unor versiuni unice ale super hiturilor HOLOGRAF.

Evenimentul este organizat de Sublime Romania i se anuna drept o seara in care va fi celebrat autenticul, inspiraia, talentul, elegana, bunul sim i experiena muzicala a tuturor celor care au cantat sub numele HOLOGRAF. Inaintea anunarii oricarui alt nume din line-up sau din momentele artistice conexe, organizatorii precizeaza ca trupa HOLOGRAF va avea propriul moment artistic in acest show unic.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, Targul Cartii (Pasajul Latin), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si in Statiile de Plata SelfPay din toata tara.


Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.
Mai multe stiri despre: sala palatului  concerte 2018 
Publicat pe 31 August 2018 , de Elena Paraschiv

Adauga un comentariu