BestMusic.ro » Holograf » LaLa Band, protagonistii noului videoclip Holograf

LaLa Band, protagonistii noului videoclip Holograf

LaLa Band, protagonistii noului videoclip Holograf

Trupa Holograf a filmat in acest weekend, pe o strada din Centrul Vechi al capitalei, videoclipul celui mai nou single, "Cat de Departe? "

Cinzeci de figuranti, o flasneta plina de papagali, tineri pe biciclete si numeroase cupluri indragostite, au umplut platoul de filmare din centrul Bucurestiului.

Cele patru cupluri ce au jucat diferite roluri in clip, au fost formate chiar din membrii LaLa Band, trupa-vedeta a serialului "Pariu cu viata”, difuzat pe Pro TV. Alina, Dorian, Cristina, Vlad, Alexia, Dima, Sore si Rapha au interpretat diferite scene foarte asemanatoare cu situatii reale din viata unor cupluri normale.

"Este o poveste de dragoste, potrivita adolescentilor care sunt mai mereu indragostiti. Vorbim de o iubire uriasa, de care tu vrei sa scapi, dar care se tot intoarce la tine. Asta e si motivul pentru care ne-am gandit la colaborarea cu LaLa Band, pentru ca sunt tineri, energici si trec, cel putin in serial, prin tot felul de experiente si probleme tipice varstei lor." a declarat Dan Bittman.

"Nu putem sa spunem decat ca este, cu adevarat, o mare onoare sa jucam in videoclipul trupei Holograf si ne bucuram foarte tare ca ne-au ales pe noi!” au spus si membrii LaLa Band.

Videoclipul piesei "Cat de departe”, al doilea single extras de pe noul album Holograf,"Love Affair”, produs de MediaPro Music, a fost filmat cu tehnica "one shot”, astfel incat, a fost nevoie de sase ore de repetitii inainte de filmarile propriu-zise.

Clipul va fi lansat oficial in aproximativ o saptamana.

Holograf - Cat De Departe (audio)
Asculta muzica online pe BestMusic.ro

Mai multe stiri despre: lansari videoclipuri  filmari videoclipuri  videoclipuri 2012 
Publicat pe 02 Mai 2012 , de Ioana Turcu

Adauga un comentariu