BestMusic.ro » Horia Brenciu » Horia Brenciu, DJ la Music FM (poze)

Horia Brenciu, DJ la Music FM (poze)

Horia Brenciu, DJ la Music FM (poze)

Ziua de sambata, 9 aprilie, le-a adus ascultatorilor Music FM pe frecventa 103.8 FM o surpriza, de la ora 16.00 in emisiunea "StarList”.

De aceasta data, DJ a fost Horia Brenciu live, din studio, alaturi de Ramon Cotizo. Acesta l-a ajutat la propriu sa puna muzica pentru ca artistul a venit de acasa cu o multime de CD-uri, cu piesele sale preferate, care au fost mixate in direct de Ramon.

Aceasta premiera de radio i-a adus DJ-ului de drept multe emotii, Ramon declarand ca i-a amintit de inceputurile radioului.

`Ne-am intors la radacinile radioului, ca sa zic asa… este minunat sa traiesti emotia ca iti va sari CD-ul. Ceea ce evident, ni s-a intimplat,` se amuza Ramon, care nu a mai trait aceasta experienta de 7 ani.

Horia i-a adus cu el si pe fanii sai, prin intermediul laptopului si a retelei de socializare unde artistul are cont si unde i-a tinut la curent, live.

Cei care au fost impreuna cu Horia au ascultat Music Fm atat pe frecventa 103.8 FM in Bucuresti, cat si prin intermediul site-ului music-fm.ro. Astfel, Horia a primit mesaje inclusiv de la romanii plecati departe de casa, care l-au auzit in noua postura.

Alaturi de Ramon, el a adus la Music FM adevarate staruri internationale ale caror melodii, devenite clasice au alcatuit un playlist cu "piese care-mi plac, pe care am sarutat sau pe care m-am despartit sau datorita carora chiar m-am reimpacat”, a comentat artistul.

Printre primii `invitati` s-a numarat Rod Stewart, care impreuna cu Queen Latifah au putut fi ascultati interpretind o versiune a melodiei `As time goes by` celebra piesa din la fel de celebrul film `Casablanca`.

La finalul experientei sale de DJ, Horia declara ca `nu mi-a placut deloc. Nu mai vin. Nu vreau sa va mai vad si asta e ultimul meu cuvint. … Numai un nebun ar putea spune toate astea de mai sus. A, uitasem. Mai vin`, adauga artistul.

chilipirul-zilei.ro/
Publicat pe 11 Aprilie 2011 de BestMusic.ro
chilipirul-zilei.ro/