BestMusic.ro » Horia Brenciu »  Horia Brenciu lanseaza melodia „De ziua ta”

 Horia Brenciu lanseaza melodia „De ziua ta”

 Horia Brenciu lanseaza melodia „De ziua ta”

Este mereu apropiat de publicul sau si gaseste intotdeauna o cale prin care sa interactioneaze cu el, iar melodia "De ziua ta” este un cadou pe care Horia Brenciu il face fiecarui ascultator al sau. In romana si engleza, artistul ureaza sarbatoritilor fiecarei zile "La multi ani” si este alaturi de ei prin intermediul acestei melodii facute "cu drag si cu bucurie pentru oameni”, asa cum spune Horia.

"De multa vreme, fanii imi cer sa fiu langa ei, cu un mesaj, cu un autograf, la diverse sarbatori ale anului. Ei bine, la toate acestea, de acum, din septembrie, se va mai adauga ziua lor de nastere. Vreau sa cant tuturor LA MULTI ANI sau mai modern, HAPPY BIRTHDAY, sa fiu langa ei cand sufla in lumanari si cand deschid sampania, indiferent unde se va intampla asta, intr-o gradina sau langa o piscina”, spune cu bucurie Horia Brenciu.

Intrebat daca a avut pe cineva in minte atunci cand a compus aceasta piesa, Horia marturiseste ca prima persoana la care s-a gandit a fost fiica sa, Maria: "Trebuie sa marturisesc faptul ca pe 20 septembrie, fata mea mijlocie, Maria, a implinit 18 ani si voiam ca ea sa fie prima careia ii dedic aceasta piesa”.

Desi initial inceputa ca o piesa de dragoste, mesajul ei a fost deturnat catre una de petrecere, iar incet, incet, fiecare om din echipa HB Media si-a pus amprenta asupra ei. "Am creat aceasta piesa alaturi de echipa mea de la HB Media Production: Ivan Caragia, Andreea Miclici, Marius Vaduva si intreaga HB Orchestra. La inceput am simtit-o a fi o piesa de dragoste si dupa ce am facut o prima linie melodica sensibila, am inceput sa caut rime la "soapte”, povesteste artistul. "Apoi, in studio a intrat prietenul meu Ivan Caragia, alaturi de care am realizat mai multe piese pe albumul "40+” si el a scos la iveala groove-ul piesei! Numai bun de dans, nu-i asa? Inevitabil, aveam nevoie de alte cuvinte, iar aici a intervenit Andreea Miclici (autoarea celebrelor versuri de la "Septembrie, luni”). Ea a venit cu ideea de petrecere si a dat si titlul piesei: DE ZIUA TA. N-au fost sa fie versuri de dragoste si suspine, ci unele de distractie, combinate cu urari de LA MULTI ANI!”, marturiseste Horia despre felul in care a luat nastere aceasta piesa exuberanta, plina de mesaje pozitive.

Horia Brenciu dedica aceasta melodie tuturor celor care vor sa se simta iubiti si rasfatati de ziua lor. "Cele mai frumoase amintiri de la zilele mele de nastere sunt cele in care prietenii mei au fost alaturi de mine. Au existat si aniversari in care am fost singur, singurel. Nu mi-au placut catusi de putin, dar ele m-au facut sa apreciez si mai mult ce inseamna sa imbratisezi pe cineva, sa ciocnesti cu cineva un pahar sau chiar sa primesti un cadou din partea cuiva drag. Asa ca, urarea mea catre toti sarbatoritii este "haaaaapy birthday si hai la petrecere!”

Piesa va face parte din urmatorul album al lui Horia Brenciu care se va lansa in 2018, la 10 ani de la aparitia primului sau album, "35”.
Mai multe stiri despre: piesa noua 2017  videoclip nou 2017 
Publicat pe 03 Octombrie 2017 , de Elena Paraschiv

Adauga un comentariu