BestMusic.ro » Horia Brenciu » Horia Brenciu la Magic FM: "Fiica mea trebuie sa aiba putin din vocea lui tata si din frumusetea mamei" (foto)

Horia Brenciu la Magic FM: "Fiica mea trebuie sa aiba putin din vocea lui tata si din frumusetea mamei" (foto)

Horia Brenciu la Magic FM: "Fiica mea trebuie sa aiba putin din vocea lui tata si din frumusetea mamei" (foto)

Horia Brenciu a fost luni dimineata invitatul Lianei Stanciu si al lui Raul Brebu in studioul Magic FM, unde a participat la Batalia Hiturilor, rubrica in care ascultatorii au ales dintre doua piese, "My Way" si "Septembrie, luni", ambele interpretate de Horia Brenciu. Cu aceasta ocazie, artistul a lansat, pe pagina de Facebook a Magic FM, videoclipul piesei "My Way".

"Este un vis de-al meu de foarte mult timp si pe care vreau sa-l pun in aplicare. A trebuit sa gasesc oamenii cu care sa-l pun in aplicare, pentru ca o asemenea muzica se face cu o echipa. Big band-ul care va fi impreuna cu mine la Sala Palatului va fi unul dintre cele mai speciale", a declarat Horia Brenciu despre spectacolul "My Way", pe care il va realiza in curand.

Pentru ca stiau ca Horia Brenciu va deveni tatic in curand, Liana si Raul l-au iscodit pe invitat si in aceasta privinta.

"Cea mica da foarte mult din picioare. I-am atras atentia ca fotbalul in tara noastra nu e atat de frumos si ca vreau sa cante. Trebuie sa cante neaparat. Trebuie sa aiba putin din vocea lui tata si din frumusetea mamei. Daca va dori sa fie sportiva, nicio problema: va fi prima sportiva de la olimpiada care, in timp ce alearga, canta", a declarat Brenciu.

"Am foarte multa energie, deoarece cred ca, dupa 40 de ani, pentru mine, cel putin, este un nou inceput", a mai spus Brenciu.

[comunicat de presa]
Mai multe stiri despre: declaratii vedete 
Publicat pe 17 Septembrie 2012 , de Cosmin I.

Adauga un comentariu