BestMusic.ro » Horia Brenciu » La multi ani Horia Brenciu! 

La multi ani Horia Brenciu! 

La multi ani Horia Brenciu! 

Cine este Horia Brenciu? Unii il urasc, altii il adora.Horia Brenciu e cantaret, prezentator de televiziune, actor si antrenor la X Factor Romania.

Eu nu il cunosc pe Horia dar va spun cum il vad.

Horia Brenciu este un entertainer, este un artist in adevaratul sens al cuvantului.El stie ce inseamna succesul dar ramane in continuare modest.

E agitat si foarte haios. Simplu! Pe Horia nu ai cum sa nu il iubesti, nu ai cum sa nu ii iubesti muzica. E o adevarata placere sa mergi la concertele lui pentru ca stii ca vei parte de toate tipurile de emotie. El este capabil sa fac asta.

Cu Horia Brenciu razi, plangi, visezi...cu Horia Brenciu te distrezi.
Dar cine nu il stie? Este imposibil sa nu stii cine e Horia Brenciu. Doar starneste o furtuna cand apare, o furtuna frumoasa.

Astazi este ziua lui, implineste 43 de ani. Pe scurt, s-a nascut la Brasov, a absolvit Colegiul National "Andrei Saguna", Academia de Teatru si Film din Bucuresti si Scoala Populara de Arta din orasul sau.

A debutat in muzica in 1990 cand avea 18 cu trupa Apropo si canta la pian. In televiziune a intrat abia in 1993, participand la emisiunea "Concurs de seductie" difuzata de TVR.

Iar de aici, totul este de istorie. A prezentat mai multe emisiuni TV printre care Robingo, Tip Top Minitop, Kiki Riki Miki, Neata, Danseaza printre stele", a fost membru al juriului in emisiunea "Vocea Romaniei", "Te Cunosc de Undeva" si este antrenor la X Factor.

A lansat sapte albume, cel mai recent fiind "40+plus" in 2014 si este sursa de inspiratie pentru multi oameni.

El este Horia Brenciu. La multi ani domnule!
Mai multe stiri despre: aniversare  artisti romani 
Publicat pe 27 August 2015 , de Elena Paraschiv

Adauga un comentariu