BestMusic.ro » Hot Casandra » Hot Casandra a lansat videoclipul piesei 'Night Lights'

Hot Casandra a lansat videoclipul piesei 'Night Lights'

Hot Casandra a lansat videoclipul piesei 'Night Lights'

Hot Casandra, proiectul muzical infiintat de Paul Ballo in 2010, si-a inceput activitatea in afara tarii, cu multe concerte in Anglia si piese difuzate de BBC Radio 1. Cu toate astea, din 2015 Paul Ballo a revenit in Romania si acum lanseaza cel de-al treilea single, "Night Lights”.

Inspirati din era digitala in care ne aflam, Paul Ballo, George Simion si Robert Enache au compus piesa "Night Lights”, iar cu ajutorul regizorului Serghei Chiviriga au pus in scena faptul ca unele relatii rezista si la distanta prin intermediul Internetului.

"Eu cred ca tehnologia ajuta relatiile, nu le destrama. Acum ne putem vedea de oriunde am fi, putem discuta, impartasi idei si chiar si ringul de dans, cum se intampla in clipul "Night Lights”. Noi singuri ne punem bariere. Noul single este despre cum sa te bucuri de jumatatea ta chiar si atunci cand nu e langa tine fizic”, marturiseste Paul Ballo, liderul si solistul Hot Casandra.

Mai mult, videoclipul este one shot, adica filmat dintr-un singur cadru, iar membrii trupei au cantat fiecare la diferite instrumente pe parcursul materialului video, de la clape, la chitara bass pana la percutie.

Paul Ballo are un background solid in muzica. Mama lui, soprana Bianca Ionescu, fiind cea care i-a insuflat pasiunea pentru cantat si instrumente, si de asemenea a fost membru in trupele Go To Berlin, Kumm si The Amsterdams.
Publicat pe 17 Martie 2017 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu