BestMusic.ro » Hotel Fm » Impact, Distinto si Hotel FM vin la O data-n viata

Impact, Distinto si Hotel FM vin la O data-n viata


Pe 1 aprilie, la O data-n viata, Iuliana Tudor si echipa ei pregatesc surprize pentru trei trupe din muzica romaneasca: Impact, Distinto si Hotel FM.

Reprezentantii Romaniei la Eurovision 2011 vor fi secondati pe scena de interpretul Cornel Borza.

Apoi Impact, care vor reprezenta Banatul, fac echipa cu Traian Jurchela, iar trupa Distinto, reprezentand Ardealul, va avea alaturi Grupul "Obarsia”.

Tavi, Marius si Mihai de la Distinto vor interpreta folclor in stil belcanto, o noutate absoluta, iar Hotel FM si Impact vor fi ajutati la jocurile populare de Ansamblul "Doina Dunarii" din Giurgiu si de "Ansamblul Dor Transilvan" din Cluj.

Din emisiune nu vor lipsi momentele muzicale pregatite de orchestra "Lautarii” condusa de Nicolae Botgros – care aduce, in aceasta editie, o premiera muzicala: Michael Jackson pe acordurile Lautarilor.

Buna dispozitie ramane in continuare misiunea principala a actorilor Maria Buza si Marius Rizea – personajele Floarea si Gheorghe.

Vedetele populare pe care telespectatorii le indragesc vin si in acest nou sezon in platoul emisiunii pentru a oferi muzica de calitate si momente unice marca O data-n viata.

Iuliana Tudor, alaturi de echipa emisiunii, ii provoca pe invitatii ei sa poarte duelul, si in aceasta seara, in sprijinul unor persoane care au nevoie de ajutor.
Mai multe stiri despre: O data-n viata 
Publicat pe 01 Aprilie 2011 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram