BestMusic.ro » How To Destroy Angels » How to Destroy Angels - asculta integral EP-ul "An Omen" (audio)

How to Destroy Angels - asculta integral EP-ul "An Omen" (audio)


How to Destroy Angels, noul side-project al lui Trent Reznor, mastermind-ul Nine Inch Nails, va lansa pe 13 noiembrie EP-ul "An Omen". Materialul poate fi ascultat integral inainte de lansare via Hype Machine.

"How to destroy angels" s-a format in 2010, iar din trupa fac parte Trent Reznor, sotia acestuia, Mariqueen Maandig si Atticus Ross.

Fanii Nine Inch Nails nu trebuie sa fie tristi in privinta sortii proiectului emblematic al lui Reznor, intrucat muzicianul a declarat pentru Rolling Stone ca lucreaza alaturi de colegii din NIN la piese noi si nu este exclusa posibilitatea de a sustine si concerte in viitor.

In 2009, Nine Inch Nails au sustinut un turneu de bun ramas ce a marcat 20 de ani in istoria trupei, lasand sa se inteleaga ca ar fi ultimul din cariera grupului. Acest turneu i-a adus pe americani si in Romania, unde au sustinut un concert pe care nu il vom uita prea curand, la Targu-Mures, in cadrul festivalului Peninsula.

Dar sa revenim la How to Destroy Angels pana nu devenim nostalgici de tot: chiar daca fanii lui Trent e posibil sa nu aprecieze directia foarte experimentala in care s-a indreptat cu acest proiect, e oricum un semn bun ca muzicianul e alive and kicking.

Noua ne place, dati play mai jos si asteptam si review-ul vostru.
Mai multe stiri despre: streaming  albume 2012 
Publicat pe 08 Noiembrie 2012 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram