BestMusic.ro » Hozier » Hozier a revenit cu un EP format din 4 piese – "Nina Cried Power"

Hozier a revenit cu un EP format din 4 piese – "Nina Cried Power"


Hozier lanseaza un EP surpriza intitulat "Nina Cried Power": patru track-uri compuse si produse de catre Hozier; printre care single-ul omonim, care aduce in prim plan si vocea legendarei cantarete de soul/gospel, Mavis Staples.

Single-ul "Nina Cried Power" puncteaza elemente ale activismului social. In melodie, Hozier evidentiaza cateva nume iconice ale unor activisti din sfera drepturilor civile care, de-a lungul timpului, au contribuit la multiple schimbari. Printre acestia, ii regasim pe Joni Mitchell, John Lennon, James Brown sau Nina Simone sau Mavis Staples, care contribuie si vocal la single-ul de pe material.

Despre piesa "Nina Cried Power", Hozier a declarat: "Am compus melodia anul trecut, iar scopul meu a fost sa punctez exact speranta, solidaritatea si iubirea, calitati gasite in spiritul uman.

Altfel, 'Nina Cried Power' este un semn de multumire pentru mostenirea lasata de artisti ai secolului XX, a caror munca inca ne inspira. Mavis Staples este un artist in adevaratul sens al cuvantului, iar lucrand cu ea la acest cantec a fost o pura bucurie si un vis devenit realitate".

EP-ul "Nina Cried Power" continua cu al doilea track "NFWMB", o piesa mai scurta, in contrast cu prima, care incepe de la o chitara acustica. A treia piesa de pe material, "Moment's Silence", este mai up-tempo, iar versurile sunt construite ca o oda pentru acel moment cand totul in jur este un haos, iar tu ramai calm datorita iubirii.

Ultimul track ce completeaza EP-ul se numeste "Shrike", piesa ce aduce in prim plan calitatile vocale ale lui Hozier si versuri ce pot fi considerate o adevarata poezie – "Remember me love when I'm reborn... As the shrike to you sharp and glorious thorn".

Tracklist:

Nina Cried Power (featuring Mavis Staples)

NFWMB

Moment's Silence (Common Tongue)

Shrike

Hozier, Andrew Hozier-Byrne, este un muzician originar din Irlanda. Album de debut, "Hozier", a fost lansat in 2014 si a inclus hit-ul care l-a facut celebru la nivel international – "Take Me To Church".

In 2016, Hozier a fost implicat intr-o campanie impotriva abuzului domestic prin track-ul "Cherry Wine", pe care l-a lansat in scop caritabil. Videoclipul a avut un personaj principal, premiat cu 3 Oscar-uri, pe actrita Saoirse Ronan. Printre alte activitati muzicale avute de catre Hozier se numara si soundtrack-ul filmului "The Legend Of Tarzan" – "Better Love".
Mai multe stiri despre: lansare album  album nou 2018 
Publicat pe 10 Septembrie 2018 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram