BestMusic.ro » Imagine Dragons »   Imagine Dragons a lansat piesa „ Bones” 

  Imagine Dragons a lansat piesa „ Bones” 

  Imagine Dragons a lansat piesa „ Bones” 

Imagine Dragons a lansat piesa " Bones”. O examinare spirituala a vietii si a mortii, cantecul explodeaza cu un refren molipsitor care celebreaza scanteia intangibila care ne aprinde fiintele.

"Bones” este o reflectie a obsesiei mele constante pentru finalitatea si fragilitatea vietii”, spune Dan Reynolds, solistul Imagine Dragons. "Sunt mereu in cautarea unor dovezi care sa ma convinga ca urmeaza mai multe – ca viata este cu adevarat eterna intr-un anumit sens. Nu am gasit asta pana acum, dar incerc macar sa visez la cum ar simti moartea cuceritoare intr-un cantec.”

Piesa a fost produsa de duo-ul suedez Mattman & Robin (Nick Jonas, Celeste), care a lucrat si la melodia "Enemy”, dar si la doua piese de pe noul album al Imagine Dragons, Mercury – Act 1. Single-ul "Bones” a fost mixat de Serban Ghenea, de 14 ori castigator al GRAMMY.

"Enemy” a acumulat peste 1,24 miliarde de stream-uri globale pentru cele doua versiuni (inclusiv o colaborare cu rapperul J.I.D, nominalizat la GRAMMY, din East Atlanta). Piesa continua sa se claseze in Top 5 pe Global Spotify si Amazon Music. In SUA, "Enemy” urca rapid in Top 40 radio dupa ce a revendicat locul 1 la formatul alternativ in ultimele cinci saptamani. Cantecul este in prezent pe locul 11 atat la Top 40, cat si la Hot AC radio.

Imagine Dragons a facut echipa cu producatorul Rick Rubin pentru "Mercury – Act 1”, material care a debutat in top 10 al Billboard 200 si pe locul 2 in topurile Billboard’s Top Alternative Albums si Top Rock Albums. Mercury - Act 1 marcheaza primul proiect al trupei de la albumul Origins din 2018 si include single-urile "Wrecked”, "Cutthroat” si "Follow You”. "Follow You” a ajuns pe locul 1 atat in topul Alternative Radio al Mediabase, cat si in Billboard’s Alternative Airplay.
Publicat pe 14 Martie 2022 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram