BestMusic.ro » Imagine Dragons »   Imagine Dragons a revenit cu doua melodii noi, dupa o pauza de trei ani - "Follow You" si "Cutthroat"  

  Imagine Dragons a revenit cu doua melodii noi, dupa o pauza de trei ani - "Follow You" si "Cutthroat"  

  Imagine Dragons a revenit cu doua melodii noi, dupa o pauza de trei ani - "Follow You" si "Cutthroat"
 

Imagine Dragons a revenit in forta cu doua melodii lansate in acelasi timp. Piesele "Follow You” si "Cutthroat” vin insotite de doua video-uri cu versuri.

Muzica noua vine la o distanta de trei ani de albumul lansat de catre trupa in 2018, "Origins".

Track-ul "Follow You” este produs de catre Joel Little si prezinta o poveste de dragoste pe note de chitara. Vocalistul Dan Reynolds a compus melodia intr-o perioada sensibila din casnicia sa: un posibil divort care a fost oprit de un mesaj primit de la sotia lui. Acel mesaj personal, primit de catre Dan, i-a adus din nou impreuna pe cei doi.

Cea de-a doua melodie are o poveste diferita si vorbeste despre momentele in care trebuie sa renunti total la criticul interior. Imagine Dragons a inregistrat poesa alaturi de producatorul Rick Rubin in studioul sau din Malibu.

Ultimii ani au reprezentat o perioada dificila, cu o incarcatura grea pentru Imagine Dragons. Membrii trupei au trecut prin multe situatii triste, de la pierderea unor prieteni sau membri ai familiilor acestora, pana la probleme personale. Dan Reynolds a anuntat in decembrie 2019 ca isi va lua ceva timp pentru a se dedica familiei si vietii personale. Iar apoi a venit pandemia. Insa, aceasta pauza s-a dovedit a fi si o sursa creativa.

"A fost nevoie de o pauza si o evadare din rutina pentru a descoperi mai multa claritate si fericire”, declara Dan.
Publicat pe 12 Martie 2021 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram