BestMusic.ro » Imagine Dragons »   Imagine Dragons a revenit cu doua melodii noi, dupa o pauza de trei ani - "Follow You" si "Cutthroat"  

  Imagine Dragons a revenit cu doua melodii noi, dupa o pauza de trei ani - "Follow You" si "Cutthroat"  

  Imagine Dragons a revenit cu doua melodii noi, dupa o pauza de trei ani - "Follow You" si "Cutthroat"
 

Imagine Dragons a revenit in forta cu doua melodii lansate in acelasi timp. Piesele "Follow You” si "Cutthroat” vin insotite de doua video-uri cu versuri.

Muzica noua vine la o distanta de trei ani de albumul lansat de catre trupa in 2018, "Origins".

Track-ul "Follow You” este produs de catre Joel Little si prezinta o poveste de dragoste pe note de chitara. Vocalistul Dan Reynolds a compus melodia intr-o perioada sensibila din casnicia sa: un posibil divort care a fost oprit de un mesaj primit de la sotia lui. Acel mesaj personal, primit de catre Dan, i-a adus din nou impreuna pe cei doi.

Cea de-a doua melodie are o poveste diferita si vorbeste despre momentele in care trebuie sa renunti total la criticul interior. Imagine Dragons a inregistrat poesa alaturi de producatorul Rick Rubin in studioul sau din Malibu.

Ultimii ani au reprezentat o perioada dificila, cu o incarcatura grea pentru Imagine Dragons. Membrii trupei au trecut prin multe situatii triste, de la pierderea unor prieteni sau membri ai familiilor acestora, pana la probleme personale. Dan Reynolds a anuntat in decembrie 2019 ca isi va lua ceva timp pentru a se dedica familiei si vietii personale. Iar apoi a venit pandemia. Insa, aceasta pauza s-a dovedit a fi si o sursa creativa.

"A fost nevoie de o pauza si o evadare din rutina pentru a descoperi mai multa claritate si fericire”, declara Dan.
Publicat pe 12 Martie 2021 de BestMusic.ro