BestMusic.ro » Imagine Dragons »   Imagine Dragons ai lansat videoclipul piesei "Cutthroat", cu Olivia Munn in rolul principal  

  Imagine Dragons ai lansat videoclipul piesei "Cutthroat", cu Olivia Munn in rolul principal  

  Imagine Dragons ai lansat videoclipul piesei "Cutthroat", cu Olivia Munn in rolul principal
 

Regizat de Matt Eastin si avandu-l la bord si pe actorul Adrian Martinez, videoclipul o surprinde pe Munn la DMV. Aflandu-se intr-o stare de agitatie, in continua crestere, videoclipul este o paralela vizuala a constructiei sonore tunatoare si frenetice a piesei.

Piesa "Cutthroat” a fost lansata pe 12 martie si este un imn propulsiv, orientat spre punk, despre uciderea criticilor din interiorul tau, vocalistul Dan Reynolds a numit piesa "un exorcism al autocompatimirii”. Trupa a inregistrat piesa impreuna cu producatorul Rick Rubin la studioul sau Shangri-La din Malibu.

Anterior, Eastin a regizat videoclipul muzical al trupei pentru piesa "Follow You”, in care au jucat actorii din It's Always Sunny in Philadelphia si cuplul din viata reala, Rob McElhenney si Kaitlin Olson, si a inclus intorsaturi de situatie fantastice, romantism si... niste cufere goale. Videoclipul a fost salutat "hilar” de Rolling Stone si laudat in continuare de MTV News ca "fara incetare, dar prezinta si trupa facand ceea ce face mai bine in varful jocului”.

"Follow You” a fost lansat simultan cu "Cutthroat” si a ajuns recent pe locul 1, atat in topul Alternative Radio, cat si in topul Alternative Airplay al Billboard-ului, ca urmare a impactului sau consecvent ca melodia cea mai adaugata, saptamanal, de la lansare. A marcat cea mai rapida ascensiune a trupei in partea de sus a topului Billboard, depasind ascensiunea de sapte saptamani pentru "Natural” in 2018 si ascensiunea de opt saptamani pentru "Believer” in 2017.

"Follow You” si "Cutthroat” marcheaza primele melodii noi, lansate de catre Imagine Dragons, de la albumul lor, "Origins", din 2018.
Publicat pe 07 Mai 2021 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram