BestMusic.ro » Imagine Dragons »   Imagine Dragons lanseaza, impreuna cu J.I.D., piesa “Enemy” pentru seria animata “Arcane”

  Imagine Dragons lanseaza, impreuna cu J.I.D., piesa “Enemy” pentru seria animata “Arcane”


Imagine Dragons face echipa cu rapper-ul din Atlanta, J.I.D, pentru o melodie electrizanta. "Enemy” examineaza atat conflictul interior, cat si cel exterior si va putea fi ascultata in seria animata, "Arcane”, inspirata de jocul League Of Legends.

Piesa vorbeste despre conflictul interior intr-o lume in care simti ca nu poti avea incredere nici in propria persoana. Ca si serialul, melodia este atat personala, cat si critica asupra societatii in care traim.

Cantecul "Enemy” a fost produs de duo-ul suedez Mattman & Robin, fiind mixat de cunoscutul inginer de sunet, Serban Ghenea.

Imagine Dragons va porni la inceputului anului 2022 intr-un turneu, in America de Nord, pentru sustinerea proiectului "Mercury – Act 1”. Albumul a fost produs in colaborare cu Rick Rubin si a debutat in top 10 Billboard Hot 200 si pe locul secund in Top Alternative Albums si Top Rock Albums, fiind primul proiect muzical din 2018 pana in prezent. Piesele "Wrecked”, "Follow You” si "Cutthroat” sunt prezente pe acest album.

Cu 40 de milioane de albume si 50 de milioane de melodii vandute la nivel global, precum si 60 de miliarde de stream-uri combinate, Imagine Dragons a fost cea mai bine vanduta trupa rock din anii 2010, chiar daca erau ocupati sa reinventeze genul. Cele mai importante trei melodii rock din Billboard ale deceniul apartineau formatiei - "Believer”, "Thunder” si "Radioactive”.

"Night Visions", debutul lor din 2012, a intrat in Billboard 200 pe locul 2, iar piesa principala "Radioactive” a dominat Hot Rock Songs al Billboard-ului, a castigat un GRAMMY pentru cea mai buna interpretare rock si a obtinut statutul RIAA Diamond. Smoke + Mirrors, din 2015, a debutat pe locul 1 in Billboard 200.

EVOLVE, care a urmat in 2017, a castigat o nominalizare la GRAMMY pentru cel mai bun album vocal si a lansat trei hituri radio alternative nr. 1: "Believer”, "Thunder”, nominalizat la GRAMMY, si "Whatever It Takes”. Toate cele trei melodii au fost, de asemenea, printre primele 5 hit-uri la radio din Top 40, "Thunder” ajungand pe locul 1. Al patrulea album al trupei, ORIGINS, a debutat in topurile Billboard’s Alternative Albums si Top Rock Albums si single-ul "Natural” a petrecut noua saptamani pe locul 1 la radio-urile alternative.
Publicat pe 01 Noiembrie 2021 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram