BestMusic.ro » Imagine Dragons »   Imagine Dragons lanseaza piesa "Wrecked"  

  Imagine Dragons lanseaza piesa "Wrecked"  

  Imagine Dragons lanseaza piesa "Wrecked"
 

Imagine Dragons, trupa premiaa cu multiple discuri de platina dar si trofee Grammy, dezvaluie noul lor single "Wrecked”. In plus, formatia a anuntat sosirea viitorului lor album de studio, Mercury-Act 1, care va aparea pe 3 septembrie 2021.

Imagine Dragons a facut echipa cu producatorul Rick Rubin pentru a crea Mercury-Act 1, un album sincer care abandoneaza versurile incarcate metaforic si, in schimb, imbratiseaza extremitatile emotionale, fara a retine nimic. Titlul se inspira din cuvantul "mercurial”.

Single-ul "Wrecked” a fost scris de vocalistul Dan Reynolds, Wayne Sermon, Ben McKee si Daniel Platzman si a fost produs de Imagine Dragons.

Reynolds a inceput sa scrie melodia la scurt timp dupa ce si-a pierdut cumnata, Alisha Durtschi Reynolds, in fata cancerului.

"Era cea mai stralucitoare lumina. Un far de bucurie si putere pentru toti cei pe care i-a cunoscut. Trecerea ei brusca m-a zguduit in moduri pe care inca nu sunt in stare sa le exprim. Am fost cu ea si cu fratele meu cand a trecut si a fost prima data in viata mea cand asistam la moarte in acest fel. Mi-a sigilat in minte fragilitatea vietii si finalitatea tuturor. L-am urmarit pe fratele meu infruntand ceva ce nimeni nu ar trebui sa faca. Dar am vazut si credinta lui aducandu-i speranta intr-un viitor alaturi de ea. Nu pot decat sa sper la fel ", spune Reynolds."

"Aceasta melodie a fost modul meu de a face fata tuturor, intrucat muzica a fost intotdeauna refugiul meu. Nemaifiind un barbat cu credinta fierbinte, pot doar sa sper ca ea o aude undeva, intr-un loc unde este vindecata si nu mai are dureri. Acest cantec este dorinta mea pentru o eternitate cu cei pe care ii iubesc.”

Intimitatea emotionala a piesei "Wrecked” ofera o privire asupra a ceea ce fanii se pot astepta de la Mercury-Act 1, primul material discografic al trupei de cand a lansat albumul "Origins", in 2018.

Billboard venera faptul ca recentele lansari, "Follow You” si "Cutthroat”, au marcat intoarcerea trupei "cu ambitie crescanda”. Single-ul "Follow You”, lansat pe 12 martie, a ajuns pe locul 1 atat in topul Alternative Radio al Mediabase, cat si in clasamentul Alternative Airplay al Billboard. A marcat cea mai rapida ascensiune a trupei in partea de sus a topului Billboard, depasind ascensiunea de sapte saptamani pentru "Natural”, in 2018, si ascensiunea de opt saptamani pentru "Believer”, in 2017. Videoclipul single-ului, cu Rob McElhenney si Kaitlin Olsonof din "It's Always Sunny In Philadelphia", a oferit fanilor o piesa vizuala, care a atras atentia presei. "Cutthroat” a fost lansat in acelasi timp cu "Follow You".
Publicat pe 02 Iulie 2021 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram