BestMusic.ro » Impact » Impact de ras la Happy Hour (video)

Impact de ras la Happy Hour (video)

Impact de ras la Happy Hour (video)

Solista trupei Impact, Cristina, a oferit aseara la Happy Hour un moment de maxim amuzament.

In timp ce interpreta live nou single Impact, Blame It On The Sun, cantareata a scapat un miiiic porumbel. In loc sa spuna `si-acum la Happy Hour`, asa cum si-a dorit, probabil, Cristina a spus `si-acum la Kiss Fm`.

Oricum, Cristina a reparat repede gafa, cu un zambet larg. Ulterior a intrat in direct la postul de radio caruia i-a facut reclama si a explicat ca totul s-a intamplat din cauza ca a tras foarte multe id-uri pentru Kiss:

`A iesit atat de simplu, atat de usor, incat nu stiu ce sa spun. Era live si eu voiam sa fac o chestie draguta pentru ei cu Hapy Hour, dar mi-a iesit Kiss FM negresit. Maruta a ramas interzis`.

Si totusi, nu e prima vedeta careia i se intampla ca mintea si gura sa nu se coordoneze. Iulia Vantur a comis-o chiar mai tare, spunand in loc de `aici la Dansez pentru tine`, `aici la Surprize-Surprize`.

Noua ne-a facut ziua mai vesela. Voua?

P.S. Pentru cei care nu stiu, Cristina nu mai canta cu Rares. DJ-ul a plecat in Africa, el fiind inlocuit in trupa de Mayer (George Balan).
Mai multe stiri despre: funny  happy hour  Impact 
Publicat pe 21 Aprilie 2010 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram