BestMusic.ro » Impact » Impact - Sweet Dreams (teaser)

Impact - Sweet Dreams (teaser)


Trupa Impact va lansa in curand o noua piesa, intitulata Sweet Dreams.

De fapt, noua piesa Impact este un cover dupa melodia cu acelasi nume a grupului Eurythmics. Varianta originala `Sweet Dreams` a fost compusa de Annie Lennox si David A. Stewart si a fost lansata in anul 1983.

Compozitia a ajuns number one in Billboard Hot 100 si in UK Singles Chart.

Datorita succesului incredibil, melodia `Sweet Dreams` a ajuns sa fie preluata de mai multi artisti. Cel mai cunoscut cover este cel al rockerului `Marilyn Manson, din 1995.

Sample-uri din `Sweet Dreams` au fost folosite pentru singleurile unor artisti ca Britney Spears, Pink, Swing & Dr Alban, Busta Rhymes, Black Eyed Peas si Faith Evans.

`Luna aceasta va aducem petrecerea in difuzoare. Alaturi de HatMan (Crush) am realizat un rework al celebrei piese semnate de Eurythmics, SWEET DREAMS. In curand vom lansa si varianta finala. Pana atunci, va lasam sa trageti cu urechea la un `preview` al piesei scos direct din studio. Njoy!! :)`, spun cei de la Impact.


Impact - Sweet Dreams

Mai multe stiri despre: muzica 2011 
Publicat pe 14 Iunie 2011 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram