BestMusic.ro » Inna » Inna a lansat piesa 'Ruleta' in colaborare cu Erik

Inna a lansat piesa 'Ruleta' in colaborare cu Erik

Inna a lansat piesa 'Ruleta' in colaborare cu Erik

Dupa succesul piesei "Gimme Gimme”, INNA revine cu un nou single care se numeste "Ruleta”, colaborare cu Erik.

INNA – Ruleta feat. Erik

Piesa a fost compusa de INNA, Erik, Breyan Isaac si Marius Dia si produsa de Marco & Seba si David Ciente, aceeasi echipa care a lucrat si la single-ul anterior al artistei.

Videoclipul pentru "Ruleta” a fost filmat in Romania, in regia lui Barna Nemethi, cu care INNA a mai colaborat in trecut pentru "Good Time” feat. Pitbull, "In Your Eyes” feat. Yandel si "Yalla”, iar DoP este Marius Apopei.

De imaginea INNEI, s-au ocupat Adonis Enache (hair), Make-up and Beauty Studio (make-up), RDStyling tinute.

"Ma regasesc foarte mult in aceasta piesa, este foarte energica, e pozitiva si sper sa va faca vara frumoasa. Imi place din ce in ce mai mult sa petrec timp in studio sa compun si fac echipa buna cu David Ciente, Marco & Seba”, a declarat INNA.

"Sunt foarte entuziasmat de aceasta colaborare si sunt mandru ca am putut sa o fac cu un artist atat de renumit si iubit de public cum este INNA. Multumesc tuturor celor implicati in acest proiect superb. Va fi o experienta de neuitat. #WeGlobal", a spus Erik.

"Gimme Gimme”, single-ul lansat de INNA anul acesta, are peste 56 de milioane de vizualizari pe YouTube, iar artista a sustinut un turneu de promo in Chile, Mexic, Spania, Olanda, Turcia.

INNA – Gimme Gimme (Official Video)

https://www.youtube.com/watch?v=Jr4TMIU9oQ4

De curand, celebrul blogger si om de televiziune Perez Hilton a scris un articol pe perezhilton.com despre piesa "Gimme Gimme”:

INNA pregateste un EP in engleza si spaniola pe care il va lansa in perioada urmatoare, cu piese compuse de artista precum "Me Gusta”.

Global Records este una dintre principalele case de discuri din Romania care reprezinta artisti de top precum INNA, Antonia, Carla’s Dreams, Lariss, Nicoleta Nuca, GJAN, Karmen, Lucia, Mira, Lori Ciobotaru, Yanka, Vanotek.

INNA

www.innaofficial.com

facebook.com/inna

instagram.com/innaofficial

https://www.youtube.com/user/InnaRomania
Publicat pe 22 Iunie 2017 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu