BestMusic.ro » Inna » INNA a lansat single-ul "No Help"  

INNA a lansat single-ul "No Help"  


Artista si-a obisnuit fanii cu videoclipuri filmate in toate colturile lumii. De data aceasta, INNA a filmat in Los Angeles si in Maroc si cadrele sunt spectaculoase.

Pentru acest video, INNA are si un nou look, indraznet, cu parul scurt si tinute extrem de sexy.

Videoclipul a fost filmat si regizat de NGM Creative (Bogdan Paun regie si Alex Muresan DoP), cu care artista a mai colaborat si la "Nirvana" si "Pentru ca", produs de Loops Production.

Echipa de beauty a INNEI pentru acest videoclip este formata din Anthony Merante (make-up artistul lui Iggy Azalea) si Anca Buldur, Sorin Stratulat (hair stylist Beauty District), RDStyling (tinute).

"Toamna incepe cu "No Help" si va continua cu si mai multa muzica, pentru ca voi lansa albumul meu "YO". Sunt foarte entuziasmata, am lucrat mult si am pus tot sufletul si toata energia in aceste piese, pe care le-am compus in intregime si sunt incantata de ce a iesit", a declarat INNA.

Pana acum, acest an a fost plin pentru INNA. Artista a lansat single-ul "Pentru ca" impreuna cu The Motans. Cu peste 11 milioane de vizualizari pe YouTube, single-ul a fost intens difuzat de radiourile din Romania, ajungand piesa numarul 1 conform Mediaforest, un veritabil hit de vara!

De asemenea, artista a sustinut concerte in Mexic, Turcia, Finlanda, Spania, Franta, Republica Dominicana.

In paralel, INNA a petrecut mult timp in studio cu David Ciente, producatorul albumului "YO" care se va lansa toamna aceasta. Patru dintre piesele artistei "Si, Mama", "Locura", "La Vida" si "Iguana" au fost lansate printr-un proiect special, un album lansat exclusiv pe dozele de Coca-Cola Zero Zahar. Piesele pot fi ascultate daca dozele sunt scanate cu Shazam.

Artista a lansat propria aplicatie in care fanii pot fi la curent cu noutati din viata si cariera ei, imagini video din turneu, videoclipuri oficiale, playlisturi digitale cu muzica ei, precum si posibilitatea de a vorbi cu INNA in chat room-uri, dar si in chat privat.

Aplicatia se numeste INNA si poate fi gasita pe iOS si Google Play la aceste link-uri.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.musicto.fanlink.inna

https://itunes.apple.com/us/app/inna-official-app/id1343991530?ls=1&mt=8

"Am lansat aplicatia INNA pentru a fi si mai aproape de fanii mei si pentru a fi aproape in orice colt al lumii m-as afla. O data pe saptamana va dau intalnire in chat room-ul din aplicatie sa raspund intrebarilor voastre", a spus INNA.

La sfarsitul lui septembrie, INNA va pleca in turneu in Statele Unite si Canada pentru promovarea noului album "YO".
Mai multe stiri despre: piesa noua 2018  videoclip nou 2018 
Publicat pe 07 Septembrie 2018 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram