BestMusic.ro » Inna » INNA canta pe scena de la Hard Rock Cafe cu ANTONIA, Lori Ciobotaru si copiii de la "Vocea Romaniei Junior"

INNA canta pe scena de la Hard Rock Cafe cu ANTONIA, Lori Ciobotaru si copiii de la "Vocea Romaniei Junior"

INNA canta pe scena de la Hard Rock Cafe cu ANTONIA, Lori Ciobotaru si copiii de la "Vocea Romaniei Junior"

INNA revine pe scena de la Hard Rock Cafe pe 21 septembrie intr-un show live, full band, in care publicul va putea asculta cele mai cunoscute piese ale artistei, devenite hituri in intreaga lume. "Hot”, "Cola Song”, "In Your Eyes”, "Gimme Gimme”, dar si cel mai recent single, "Ruleta”, precum si "Striga” sau "P.O.H.U.I.” vor bucura fanii prezenti la eveniment.

INNA va avea si invitati speciali. In deschiderea concertului, cei noua copii din echipa INNEI din primul sezon de la "Vocea Romaniei Junior” vor canta piesa pe care au lansat-o imediat dupa incheierea concursului. Alexia, Andreea, Andrei, Astrid, Eva, George, Sonia, tefan si Voicu vor interpreta piesa "Kids in Town”, lansata cu videoclip oficial.

The Kidz – Kids in Town

https://www.youtube.com/watch?v=qEyvzQy-NUA

In plus, INNA le va avea alaturi pe Lori Ciobotaru, co-antrenorul ei de la "Vocea Romaniei Junior” si parte din proiectul Global Records – GGirls, dar si pe ANTONIA, care se va afla pentru prima data pe scena de la Hard Rock Cafe.

INNA este artistul roman cu cei mai multi fani in social media (aproape 12 milioane de fani pe Facebook, 1,7 milioane de fani pe Instagram, 1,3 milioane de fani pe Twitter si peste 3 milioane de abonati pe YouTube), cu peste 2 miliarde de vizualizari pe propriul canal. Cel mai recent single, "Ruleta”, are peste 80 de milioane de vizualizari pe YouTube, iar "Gimme Gimme”, single-ul anterior, peste 90 de milioane de vizualizari.

INNA – Ruleta

https://www.youtube.com/watch?v=ax9ge-ymWIQ

Inca se mai pot achizitiona bilete pentru concertul de la Hard Rock Cafe de pe iabilet.ro => https://www.iabilet.ro/bilete-concert-inna-29613/

Global Entertainment - Global Records, casa de discuri, si Global Influencers, agentie de influencers marketing, reprezinta artisti de top precum INNA, Antonia, Carla’s Dreams, Lariss, Nicoleta Nuca, GJAN, Karmen, Lucia, MIRA, Lori Ciobotaru, Yanka, Vanotek si influenceri de referinta precum Alina Ceusan, Carmen Grebenisan, Laura Musuroaea, Codin Maticiuc, BRomania, Flick, Mircea Bravo, Ilie, Maximilian, Laura Giurcanu, Selly si multi altii.
Mai multe stiri despre: concerte 2017 
Publicat pe 14 Septembrie 2017 , de Elena Paraschiv

Adauga un comentariu