BestMusic.ro » Inna » INNA, concert in fata a 400 000 de fani!

INNA, concert in fata a 400 000 de fani!

INNA, concert in fata a 400 000 de fani!

Muzica INNEI este cunoscuta in toata lumea, iar fanii vin la concertele artistei pentru a se bucura de cele mai de succes piese ale ei, cu sute de milioane de vizualizari pe YouTube.

De curand, INNA a sustinut un concert in Izmir, in Turcia, la care a participat un numar record de persoane: 400 000 de fani veniti sa o vada live pe artista lor preferata.

"A fost unul dintre cele mai frumoase concerte, o experienta intensa. Este impresionant sa vezi atatia oameni la un loc, cantand si bucurandu-se de muzica. Inca o data pot spune din tot sufletul ca sunt fericita ca sunt artist si ca pot aduce bucurie in vietile oamenilor prin muzica”, a spus INNA.

Cele doua single-uri lansate de INNA anul acesta "Gimme Gimme” si "Ruleta” au deja peste 100 000 000 de vizualizari fiecare.

"Gimme Gimme” a ajuns la 100 000 000 de vizualizari in 8 luni de la lansare, in timp ce "Ruleta” are deja 105 000 000 de vizualizari in doar 4 luni.

"Ruleta” feat. Erik este prezenta in topurile din Mexic, Spania, Turcia, Serbia, Romania, Kazakhstan, Moldova, Ucraina.

De-a lungul carierei sale de pana acum, INNA a sustinut peste 750 de concerte in intreaga lume: Mexic, Statele Unite ale Americii, in Europa, Japonia, Chile.

Artista are si un fanbase impresionant si in social media: pe Facebook, are peste 11 milioane de fani (mai multi decat numarul de utilizatori de Facebook din Romania), pe Twitter peste 1.4 milioane de followers si 1.7 milioane de followers pe Instagram.

Global Entertainment - Global Records, casa de discuri, Global Booking, agentie de impresariat si Global Influencers, agentie de influencers marketing, reprezinta artisti de top precum INNA, Antonia, Carla’s Dreams, Lariss, Nicoleta Nuca, GJAN, Karmen, Lucia, MIRA, Lori Ciobotaru, Yanka, Vanotek si influenceri de referinta precum Alina Ceusan, Carmen Grebenisan, Laura Musuroaea, Codin Maticiuc, BRomania, Flick, Mircea Bravo, Ilie, Maximilian, Laura Giurcanu, Selly si multi altii.
Mai multe stiri despre: concerte 2017 
Publicat pe 25 Octombrie 2017 , de Elena Paraschiv

Adauga un comentariu