BestMusic.ro » Inna »   INNA - concert pentru cei 7 milioane de abonati pe YouTube

  INNA - concert pentru cei 7 milioane de abonati pe YouTube

  INNA - concert pentru cei 7 milioane de abonati pe YouTube

De curand, INNA a sarbatorit cresterea comunitatii de pe YouTube la peste 7 milioane de abonati, moment extraordinar de a celebra alaturi de fani.

Artista a pregatit un concert pentru a prezenta versiunea live a mai multor piese din prima parte a albumului, lansat la inceputul acestui an, ”Champagne Problems” cum ar fi ”Lonely”, ”Love Bizarre”, ”Solo”, ”Baby”, ”Ready Set Go”, dar si hitul ”Up”, single care se bucura de multa atentie din partea publicului si sustinere din partea radiourilor din lume.

INNA a lansat de curand cea de-a doua parte a albumului ”Champagne Problems” care include 8 piese printre care ”Cryo”, ”Millenium”, ”Take Me Home”, ”Kumera”, ”Oxygen”, ”Karma”, ”Breathless” si ”Don't Let Me Down”.

”Cryo” este piesa de rezistenta a albumului, catchy, plina de energie, care te va face sa canti si sa dansezi intruna.

Intregul album a fost compus in cadrul celor 16 zile de sesiune muzicala numita Dance Queen’s House pe care artista le-a petrecut izolata intr-o casa cu producatori si compozitori alaturi de care a lucrat pentru a lansa piese noi, dar si pentru a-i aduce pe fani si mai aproape de universul ei prin cele 8 vloguri postate pe canalul de YouTube al artistei.

Si pentru acest album, INNA a colaborat cu Marcel Botezan, Sebastian Barac, Minelli, Alex Cotoi.

Albumul poate fi accesat pe canalul de YouTube al artistei aici, dar si pe magazinele digitale.

https://www.youtube.com/playlist?list=PLgutwGMAW6_SDPSlwwxqF9XaX_tpA2Z2U

Superstarul international INNA marcheaza o noua reusita in cariera: la momentul actual este artista cu cele mai multe clipuri pe YouTube ce depasesc 1 milion de vizualizari din LUME!

Portofoliul impresionant al INNEI este comparabil cu cele mai mari nume din industria muzicala globala, dar incepand de astazi, INNA are 269 de videoclipuri pe YouTube ce depasesc 1 milion de vizualizari, iar acest numar o claseaza pe prima pozitie, conform Kworb. Pentru o mai buna intelegere a acestei reusite, Arianna Grande are 268 de videoclipuri, Taylor Swift 231, Shakira 187, Katy Perry 168, iar Rihanna 119.

La finalul anului trecut, INNA a lansat single-ul ”Up” cu Sean Paul, unul dintre cei mai mari artisti din lume si are deja aproaope 40 de milioane de vizualizari pe YouTube. Piesa a fost compusa de Minelli, Sebastian Barac, Marcel Botezan, Elena Alexandra Apostoleanu, Alex Cotoi, Sean Paul, produsa de Alex Cotoi, Marcel Botezan, Sebastian Barac, versuri de Minelli, Sean Paul.

INNA are 7 milioane de subscriberi pe YouTube si peste 5,3 miliarde de vizualizari pe YouTube, numarul 6 dupa artisti europeni precum Dua Lipa, Adele, Ellie Goulding, Anne Marie, Little Mix.
Publicat pe 23 Martie 2022 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram