BestMusic.ro » Inna » INNA lanseaza Iguana: primul single de pe albumul YO cu videoclip oficial

INNA lanseaza Iguana: primul single de pe albumul YO cu videoclip oficial

INNA lanseaza Iguana: primul single de pe albumul YO cu videoclip oficial

INNA lanseaza primul single de pe albumul YO - Iguana - care are deja si un videoclip oficial.

Asa cum ne-am obisnuit pana acum, INNA este un artist efervescent care starneste stari care de care mai diverse. INNA ne-a purtat pana acum inapoi in copilarie, apoi ne-a adus aminte cum este sa te indragostesti iremediabil, ne-a facut sa meditam la existenta si, de cele mai multe ori, ne-a aratat ca viata se traieste cu pofta si dinamismul este obligatoriu daca vrei sa simti ca traiesti.

Piesa Iguana este parfumata cu arome exotice, are un sound nou si diferit fata ceea ce am auzit pana acum in repertoriul artistei si transmite un puternic mesaj pozitiv. Daca dai play, fie ca asculti sau nu INNA de fel, este imposibil sa nu simti cum noul ei single, Iguana, te face sa simti ca poti orice daca vrei.

Iguana este o melodie despre dragoste si gelozie. O fata indragostita si geloasa sufera din iubire, insa in final invata sa-si traiasca viata si fara cel care i-a frant inima.

Chiar daca este o melodie de dragoste, soundul plin de viata si dinamic iti arata ca poti trece peste orice obstacol. Cam asta vrea INNA sa ne spuna in fiecare melodie pe care o construieste: viata este continua si se traieste fara prea multa drama.

Nu putem sa trecem cu vederea videoclipul care prezinta o INNA exotica si fierbinte. Acesta a fost regizat si filmat de NGM Creative - Bogdan Paun fiind regizor, iar Alexandru Muresan fiind DoP. Productia video a fost realizata de Loops Production.

Iguana face parte din albumul YO, album pe care gasim si single-ul RA. RA are in prezent peste 5 milioane de view-uri pe Youtube si vorbeste despre cum sa iesi dintr-o relatie toxica, recastigandu-ti increderea de sine.

Albumul YO a fost lansat impreuna cu ROC Nation, labelul lui Jay-Z care pune pe tapet artisti ca Rihanna, Shakira, Mariah Carey, Damien Marley, Miguel si Willow Smith.

Promovarea piesei RA si a albumui YO a fost facuta in cadrul evenimentului Telehit pe Estadio Azteca, mai apoi participand la Latin Grammy Awards, dar si cu ajutorul unui promo tour la cele mai importante televiziuni si radiouri din Mexic. Au urmat apoi interviuri pentru Cosmopolitan Mexic, Vogue Mexic, Rolling Stones si multe altele.

Albumul YO este compus din 11 piese, fiecare insemnand 11 povesti care reprezinta stari pe care artista le-a trait de-a lungul vietii sale. Piesele se numesc RA, Contigo, Iguana, Si, Mama, Sin Ti, Locura, Fuego, Tu Manera, La Vida, Gitana, Te Vas. Pentru fiecare dintre ele, artista a filmat cate un videoclip cu NGM Creative (Bogdan Paun – regizor si Alex Muresan – DoP), productie video Loops Production.

De curand, INNA a sustinut un turneu in Statele Unite ale Americii si Canada, turneu care a inclus 9 concerte in Montreal, Long Island, Washington DC, Los Angeles, Seattle, San Francisco, Scottsdale, Miami si Chicago.

INNA a performat in peste 800 de concerte, are peste 4.7 milioane de abonati pe YouTube, peste 3.7 miliarde de vizualizari pe YouTube, peste 11 milioane de fani pe Facebook, 1.5 milioane de fani pe Twitter si 2.4 milioane de fani pe Instagram.

Publicat pe 30 Noiembrie 2018 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu