BestMusic.ro » Inna » INNA lanseaza "Diggy Down" cu Yandel (video)

INNA lanseaza "Diggy Down" cu Yandel (video)

INNA lanseaza "Diggy Down" cu Yandel (video)

INNA a lansat piesa "Diggy Down” intr-o noua varianta, un remix special pentru fanii artistei din America Latina impreuna cu Yandel - rapper portorican, parte din duo-ul Wisin y Yandel, castigatori ai Latin Grammy Awards. De asemenea, sunt cunoscuti pentru featuring-uri importante cu artisti precum Jennifer Lopez, Enrique Iglesias, Nelly Furtado, Akon, Chris Brown, Ricky Martin, 50cent, Gloria Estefan.

Filmarea cu Yandel a avut loc in Paris, DoP este Bogdan Daragiu. Cel mai recent single al INNEI – "Diggy Down” se bucura de un real succes. Piesa are peste 32 de milioane de vizualizari pe YouTube, a fost 4 saptamani consecutiv pe locul 1 pe general in Romania si prezenta in topurile din Bulgaria, Turcia si urmeaza sa fie lansata in teritorii precum Spania, Japonia sau Mexic. Aceasta este cea de-a doua colaborare a INNEI cu Yandel, dupa "In Your Eyes”, piesa care este peste 94 de milioane de vizualizari pe contul de YouTube al artistei.

INNA a lansat impreuna cu 3Sud Est– "Mai Stai”, o piesa de dragoste, sensibila, o colaborare spectaculoasa intre artisti de top ai Romaniei.
Mai multe stiri despre: colaborari  colaborari muzicale 
Publicat pe 13 Mai 2015 , de Elena Paraschiv

Adauga un comentariu