BestMusic.ro » Inna » INNA lanseaza piesa “Me Gusta” compusa integral de artista

INNA lanseaza piesa “Me Gusta” compusa integral de artista

INNA lanseaza piesa “Me Gusta” compusa integral de artista

INNA lanseaza "Me Gusta”, piesa compusa integral de artista in limba spaniola si produsa de David Ciente, producatorul unor hituri precum "Gimme Gimme”, "Ruleta” sau "Dale Papi” – Lariss.

Videoclipul a fost filmat in Bucuresti si in Barcelona, in regia lui Barna Nemethi, cu care artista a mai lucrat pana acum pentru "Yalla”, "Ruleta”, "Good Time”, DoP Marius Apopei ("Ruleta”) si John Perez, director de imagine care a lucrat cu Rihanna, Beyonce, Alicia Keys, Jay-Z, Lady Gaga.

De imaginea INNEI s-au ocupat RDStyling (tinute), Anca Buldur (make-up), Adonis Enache (hair).

INNA este una dintre artistele care contribuie la compunerea pieselor, scriind unele dintre cele mai populare hituri ale sale, precum "Diggy Down”, "Yalla” , "Bop Bop”, "Ruleta” si "Caliente”.

"Me Gusta” este prima piesa de pe albumul in limba spaniola pe care INNA il va lansa anul acesta.

"Sunt bucuroasa ca am lansat "Me Gusta”, o piesa foarte asteptata de fanii mei pe care am compus-o si am facut o super echipa cu David Ciente. Sper sa va placa si sa va faca sa dansati”, a spus INNA.

INNA a lansat la finalul anului trecut albumul "Nirvana” pe care este inclus single-ul cu acelasi nume, dar si "Ruleta”, "Gimme Gimme”, "Nota de plata” cu The Motans, precum si piese noi: "Don’t Mind”, "Dream About the Ocean” sau "My Dreams”.

Albumul "Nirvana” are un sound pop, la compozitia si productia pieselor participand Marco&Seba (cei care au compus si produs majoritatea hiturilor artistei), David Ciente, Thomas Troelsen, Alex Cotoi, Vlad Lucan in cadrul unor sesiuni care au avut loc in studiourile Global Records.

Pana acum, INNA a lansat albumul "Hot”, "I Am The Club Rocker”, "Party Never Ends” si "INNA”, precum si EP-ul "Summer Days”.

Cele mai cunoscute piese ale INNEI au devenit hituri in intreaga lume "Hot”, "Sun Is Up”, "Cola Song”, "In Your Eyes”, "More than Friends”, "Diggy Down”, iar colaborarile cu artisti de top din industria muzicala internationala precum JBalvin, Pitbull, Daddy Yankee, Yandel au confirmat pozitia de artist de succes.

INNA a sustinut aproape 800 de concerte in intreaga lume, pe scene din Japonia, Mexic, Chile, Statele Unite ale Americii, Europa, Turcia.In luna martie, INNA va canta in Mexic ca special guest in show-ul celor de la Dimitri Vegas & Like Mike, DJ-ii numarul 1 in lume in 2015 si numarul 2 in 2014, 2016 si 2017.

In Romania, INNA a avut colaborari de succes cu Carla’s Dreams pentru "P.O.H.U.I”, "Tu si Eu” cu Carla’s Dreams, "Striga” cu Puya”, "Mai Stai” cu 3 Sud Est, "Fie ce-o fi” cu Dara, Antonia.

INNA are peste 3 milioane de abonati pe propriul ei canal de YouTube, devansand artisti precum Madonna, Robbie Williams sau Rita Ora. Pe propriul canal de YouTube, INNA are peste 2 miliarde de vizualizari.

De asemenea, INNA este pe locul 75 in lume, cu peste 3 miliarde de vizualizari pe YouTube, devansand nume precum Wisin, Akon, Sean Paul, Madonna, Lana del Rey, Kanye West, Lil Wayne, Justin Timberlake, Mariah Carey, will.i.am.

Pe Facebook, are peste 11 milioane de fani (mai multi decat numarul de utilizatori de Facebook din Romania), pe Twitter peste 1.5 milioane de followers si 1.9 milioane de followers pe Instagram.

INNA este antrenor la Vocea Romaniei Junior de la PROTV, alaturi de Andra si Marius Moga.
Mai multe stiri despre: piesa noua 2018  videoclip nou 2018 
Publicat pe 14 Februarie 2018 , de Elena Paraschiv

Adauga un comentariu