BestMusic.ro » Inna » INNA stabileste un nou record pe YouTube: 2 miliarde de vizualizari pe propriul canal

INNA stabileste un nou record pe YouTube: 2 miliarde de vizualizari pe propriul canal

INNA stabileste un nou record pe YouTube: 2 miliarde de vizualizari pe propriul canal

INNA stabileste un nou record pe YouTube: artista tocmai a depasit 2 miliarde de vizualizari pe propriul canal.

In total pe YouTube (adica si pe alte canale), se apropie de 3 miliarde de vizualizari, pozitionandu-se pe locul 73 in lume. Ea a depasit artisti precum Wisin, Akon, Sean Paul, Madonna, Lana del Rey, Kanye West, Lil Wayne, Justin Timberlake, Mariah Carey, will.i.am.

De curand, artista a ajuns la 3 milioane de abonati pe propriul ei canal de YouTube, devansand artisti precum Madonna, Robbie Williams sau Rita Ora.

https://www.youtube.com/user/InnaRomania

"Nu pot decat sa fiu fericita pentru ca muzica imi este apreciata, ca fanii urmaresc videoclipurile mele si ca imi asculta piesele. Le multumesc si nu pot decat sa ii asigur ca urmeaza si mai multa muzica”, a declarat INNA.

Cei care intra pe canalul de YouTube INNA pot gasi: filmari de pe scenele lumii, unde artista sustine concerte, imagini backstage de la sedinte foto, filmari, viata de turneu, sesiuni live, videoclipuri oficiale, proiecte speciale, piese care au devenit hituri la nivel mondial, colaborari cu artisti precum Pitbull, JBalvin, Daddy Yankee, Yandel.

INNA a filmat numeroase sesiuni live devenite virale pe Internet – Rock the Roof – INNA canta cu bandul pe acoperisurile celor mai inalte cladiri din cele mai mari orase din lume: Paris, Londra, Mexico City, Istanbul, Venice Beach in Los Angeles, dar si Bucuresti, Rock the Street, Grandma Session, On the Road – imagini din turneele INNEI in toata lumea.

Pe Facebook, are peste 11 milioane de fani (mai multi decat numarul de utilizatori de Facebook din Romania), pe Twitter peste 1.3 milioane de followers si 1.7 milioane de followers pe Instagram.

Cel mai recent single al INNEI "Ruleta” are aproape 80 de milioane de vizualizari in doua luni si jumatate, un record pentru artista.

INNA - Ruleta feat. Erik

https://www.youtube.com/watch?v=ax9ge-ymWIQ

INNA va lansa un EP cu piese in limba engleza si spaniola, o parte din ele compuse chiar de ea.

Global Records este una dintre principalele case de discuri din Romania care reprezinta artisti de top precum INNA, Antonia, Carla’s Dreams, Lariss, Nicoleta Nuca, GJan, Karmen, Lucia, Mira, Lori Ciobotaru, Yanka, Vanotek.
Mai multe stiri despre: recorduri  vizualizari videoclip 
Publicat pe 12 Septembrie 2017 , de Elena Paraschiv

Adauga un comentariu