BestMusic.ro » Inna » INNA, un nou record pe YouTube: 3 miliarde de vizualizari pe YouTube pe propriul canal si peste 5 milioane de abonati

INNA, un nou record pe YouTube: 3 miliarde de vizualizari pe YouTube pe propriul canal si peste 5 milioane de abonati

INNA, un nou record pe YouTube: 3 miliarde de vizualizari pe YouTube pe propriul canal si peste 5 milioane de abonati

INNA a atins un nou record pe YouTube: are 3 miliarde de vizualizari pe propriul canal de YouTube si peste 5 milioane de abonati. De asemenea, la nivelul intregii platforme YouTube, INNA are peste 4 miliarde de vizualizari, pozitionandu-se pe locul 91. Artista devanseaza nume mari precum Justin Timberlake, Thalia, Jessie J, Avril Lavigne, Lana del Rey, Red Hot Chili Peppers, Kygo, Sean Paul sau Kanye West.

"Sunt onorata si ma bucur de sustinerea fanilor mei in toti acesti ani. Peste 5 milioane de abonati inseamna enorm, nu visam sa ajung aici. Iar 3 miliarde de vizualizari... este incredibil. Dar stati aproape, urmeaza lansarea albumului "YO”, adica si mai multa muzica”, a spus INNA.

INNA a lansat pana acum 4 piese de pe albumul "YO”: "RA”, "Iguana”, "Sin Ti” si "Tu Manera”. Albumul "YO” este in limba spaniola, este compus integral de artista, produs de David Ciente si se va lansa cu ROC Nation, labelul lui Jay-Z, care reprezinta artisti de top precum Rihanna, Shakira, Mariah Carey, Damien Marley, Miguel, Willow Smith.

Tot anul acesta, INNA a lansat "Sin Ti”, o piesa sincera de dragoste, o declaratie directa si emotionanta, care are peste 5 milioane de vizualizari.

Anul trecut, INNA a lansat "RA” (cu aproape 10 milioane de vizualizari) si "Iguana” (peste 15 milioane de vizualizari), doua piese cu un sound complet nou fata de cel cu care erau obisnuiti fanii artistei, care vor fi incluse pe albumul "YO”.

"YO” include 11 piese, fiecare spune povestea unui alt personaj, a unei alte stari pe care INNA simte ca le-a trait in alta viata. Piesele se numesc "RA”, "Contigo”, "Iguana”, "Si, Mama”, "Sin Ti”, "Locura”, "Fuego”, "Tu Manera”, "La Vida”, "Gitana”, "Te Vas”. Pentru fiecare dintre ele, artista a filmat cate un videoclip cu NGM Creative (Bogdan Paun – regizor si Alex Muresan – DoP), productie video Loops Production.

INNA a sustinut peste 800 de concerte, are peste 11 milioane de fani pe Facebook, 1,5 milioane de fani pe Twitter si 2,6 milioane de fani pe Instagram.
Mai multe stiri despre: recorduri  topuri  youtube 
Publicat pe 16 Mai 2019 , de Elena Paraschiv

Adauga un comentariu