BestMusic.ro » Inna » Marco & Seba lanseaza single-ul 'Show Me the Way' in colaborare cu INNA

Marco & Seba lanseaza single-ul 'Show Me the Way' in colaborare cu INNA

Marco & Seba lanseaza single-ul 'Show Me the Way' in colaborare cu INNA

Marco & Seba (Marcel Botezan si Sebastian Barac) prezinta un nou single, "Show Me the Way” in colaborare cu INNA.

"Show Me the Way” a fost compusa si produsa de Marco & Seba, iar videoclipul a fost filmat in Bucuresti, regizor si DoP fiind Khaled Mokhtar, Adonis Enache (hair), make-up Make-up and Beauty Studio, iar styling-ul RD Styling, cu tinute Cristina Savulescu x Seen.

Marco & Seba feat. INNA - Show Me the Way

Marco & Seba au compus si produs cele mai cunoscute hit-uri ale INNEI printre care "Gimme Gimme”, "Diggy Down” sau "Hot”, "Sun is Up”, \"Deja VU\", \"Club Rocker\".

Cel mai recent single al INNEI \"Gimme Gimme\" are peste 32 de milioane de vizualizari pe YouTube, este pe radio in Franta, Mexic, Chile, Spania, Turcia.

INNA - Gimme Gimme

https://www.youtube.com/watch?v=Jr4TMIU9oQ4

"Orice colaborare cu INNA este o onoare pentru noi si ne bucuram sa vedem ca si publicul apreciaza muzica pe care o cream impreuna.

Show Me the Way este o piesa care transmite multa energie si care, cu siguranta, va va face sa dansati.”, au declarat Marco&Seba.

Marco & Seba se bucura de succes si in strainatate, iar piesa lor "Bom Bidi Bom” interpretata de Nicki Minaj si Nick Jonas s-a auzit in cinematografele din intreaga lume fiind inclusa pe coloana sonora a filmului "Fifty Shades Darker”.

Nicki Minaj & Nick Jonas - Bom Bidi Bom

https://www.youtube.com/watch?v=T04UWqGPiq0

Piesa este compusa in studiourile Global Records de catre Marco & Seba si Breyan Isaac, unul dintre cei mai cunoscuti songwriteri din lume cu single-uri compuse pentru David Guetta, Flo-Rida, Pitbull, Kesha.

Piesele incluse pe coloana sonora a primului "Fifty Shades of Grey” au fost de un real succes in intrega lume: "Love me Harder” – The Weeknd & Ariana Grande, "Love Me Like You Do” – Ellie Goulding.

De asemenea, au compus si piesa \"Hypnotised\" interpretata de AKON.

AKON - Hypnotised

https://www.youtube.com/watch?v=OxG8KDWCU3w

Global Records este una dintre principalele case de discuri din Romania care reprezinta artisti de top precum INNA, Antonia, Carla’s Dreams, Lariss, Nicoleta Nuca, GJAN, Karmen, Lucia, Mira, Lori Ciobotaru, Yanka, Vanotek, Ivana.

Marco & Seba:

https://www.facebook.com/MarcoAndSEBA/

https://www.instagram.com/marcoandseba/?hl=ro

Global Records

www.globalrecords.com

http://www.facebook.com/globalrecordscom

http://www.instagram.com/globalrecords

https://www.youtube.com/globalrecords
Publicat pe 24 Aprilie 2017 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu