BestMusic.ro » Inna » Mark Stam va deschide concertul Innei maine seara!

Mark Stam va deschide concertul Innei maine seara!

Mark Stam va deschide concertul Innei maine seara!

INNA, solista ce si-a castigat renumele de ambasador muzical al Romaniei in lumea intreaga, concerteaza alaturi de trupa sa live la Hard Rock Cafe, maine seara, de la ora 21:30. Pentru un show total, nu avem mese in fata scenei pe ringul de dans !

In deschidere, pe scena va urca Mark Stam, unul dintre fenomenele muzicale ale acestui an. Mark Stam vine din Republica Moldova si a debutat in 2017 cu piesa "A murit iubirea". Luna trecuta a lansat impreuna cu Alina Eremia single-ul "Doar Noi" care a devenit rapid un hit, clipul depasind in scurt timp 3 milioane de vizualizari. Tanarul artist a descoperit muzica la 13 ani iar de la varsta de 8 ani face dansuri sportive. A invatat singur tot ce tine de tehnica vocala iar lectiile de chitara si pian le-a luat de pe internet.

Ne intalnim cu el maine seara!

INNA este prima solista din Europa ce a depasit pragul de 1 miliard de vizualizari pe YouTube, iar portofoliul ei nu se limiteaza doar la acest record. In decursul unei cariere fulminante de nici 10 ani, INNA a primit doua distinctii MTV Europe Music Awards si peste 13 premii i-au fost acordate in cadrul ceremoniilor MTV Romania Music Awards.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara, la Hard Rock Cafe precum si in ziua concertului la intrare.

Biletele au urmatoarele preturi:

- Cu loc la masa in sala: 115 lei (doar 200 de bilete)

- Fara loc, in fata scenei pe ringul de dans: 69 lei
Mai multe stiri despre: deschidere concert 
Publicat pe 06 Martie 2018 , de Elena Paraschiv

Adauga un comentariu