BestMusic.ro » Inna » "Pentru ca", piesa semnata INNA feat. The Motans este remixata de DJ-ii de la Dirty Nano 

"Pentru ca", piesa semnata INNA feat. The Motans este remixata de DJ-ii de la Dirty Nano 

"Pentru ca", piesa semnata INNA feat. The Motans este remixata de DJ-ii de la Dirty Nano 

"Pentru ca”, single-ul lansat anul acesta in aprilie de INNA si The Motans, care are aproape 9 milioane de vizualizari pe YouTube, are parte de un super remix ce poarta semnatura cunoscutilor DJ Dirty Nano. Piesa lansata de Global Records este remixata in stilul unic al DJ-ilor Tinu Vidaicu si George Hora, cu un sound dinamic, fresh, plin de energie.

In primavara acestui an, dupa ce The Motans a lansat "Nota de plata” cu INNA, o piesa care a cucerit publicul din Romania, cei doi artisti au revenit cu o noua colaborare. "Pentru ca” este o piesa de dragoste sincera, sensibila, compusa de INNA, The Motans (Denis Roabes), Marco&Seba (Marcel Botezan si Sebastian Barac) si produsa de ei, acestia din urma fiind "responsabili” de cele mai mari hituri ale INNEI, precum "Sun Is Up”, "Hot”, "Yalla” etc.

INNA a lansat la finalul anului trecut albumul "Nirvana”, pe care este inclus single-ul cu acelasi nume, dar si "Ruleta”, "Gimme Gimme”, "Nota de plata” cu The Motans, precum si piese noi: "Don’t Mind”, "Dream About the Ocean” sau "My Dreams”. Pana acum, INNA a lansat albumul "Hot”, "I Am The Club Rocker”, "Party Never Ends” si "INNA”, precum si EP-ul "Summer Days”.

"My Gorgeous Drama Queens” este primul album al trupei The Motans si a fost lansat pe 7 martie anul acesta. Printre piesele incluse pe album se numara "August”, Nota de plata”, "Versus”, "Drama Queen”, "Friend Zone”, "1000RPM”, dar si "Weekend”, melodie lansata impreuna cu Delia, care a devenit piesa anului 2017, cu peste 23 de milioane de vizuali
Mai multe stiri despre: remixuri  colaborari muzicale 
Publicat pe 11 Iunie 2018 , de Elena Paraschiv

Adauga un comentariu