BestMusic.ro » Inna » Piesa Innei, "Diggy Down", a ajuns locul 1 in Media Forest Spring Chart 2015

Piesa Innei, "Diggy Down", a ajuns locul 1 in Media Forest Spring Chart 2015

Piesa Innei, "Diggy Down", a ajuns locul 1 in Media Forest Spring Chart 2015

Cel mai recent single al INNEI "Diggy Down” este pe locul 1 in topul Media Forest din aceasta primavara, adica cea mai difuzata piesa de pe radiourile si televiziunile din Romania.

Videoclipul are 35 de milioane de vizualizari si a fost relansat intr-o noua versiune cu Yandel, rapper portorican, parte din duo-ul Wisin y Yandel, castigatori ai Latin Grammy Awards. De asemenea, sunt cunoscuti pentru featuring-uri importante cu artisti precum Jennifer Lopez, Enrique Iglesias, Nelly Furtado, Akon, Chris Brown, Ricky Martin, 50cent, Gloria Estefan.

Pe locul 2, este Lariss cu "Dale Papi”, o piesa lansata de Fonogram Records in colaborare cu Global Records, casa de discuri a INNEI. Single-ul de debut al artistei are peste 20 milioane de vizualizari.

Piesele INNEI au fost incluse pe soundtrack-urile unor filme importante precum "Spy”, productie cu artisti de renume precum Jason Statham si Jude Law, unde apare "Cola Song”, feat. J Balvin, iar "Good Time”, colaborarea cu Pitbull, apare in filmul "Pitch Perfect 2” si serialul American "Young and Hungry”.

INNA urmeaza sa sustina un turneu in Japonia si isi continua turneul in Europa.
Mai multe stiri despre: topuri  No 1  topuri muzicale  primul loc 
Publicat pe 27 Mai 2015 , de Elena Paraschiv

Adauga un comentariu