BestMusic.ro » Inna »  The Concert aduce pe 30 mai, la Romexpo, cel mai mare concert INNA din 2020!

 The Concert aduce pe 30 mai, la Romexpo, cel mai mare concert INNA din 2020!

 The Concert aduce pe 30 mai, la Romexpo, cel mai mare concert INNA din 2020!

Avand in spate un sir impresionant de hituri, numeroase premii si melodii ce rasuna pe scenele si in cluburile din Europa, Asia, America Latina si Orientul Mijlociu, INNA este un fenomen muzical impunator.

Artista pregateste cel mai mare concert din 2020, pe 30 mai, la Romexpo, in cadrul evenimentului The Concert!

"Abia astept sa ne intalnim la The Concert, un eveniment cu super concerte si artistii cei mai cool din Romania! Ne vedem pe 30 mai, la Romexpo, sa ne distram impreuna, va fi un concert cool! Vara incepe cu muzica buna! Don't stop the party!”, a spus INNA.

Cel mai recent album al artistei, "YO”, a fost compus integral de artista, produs de David Ciente si lansat de Global Records si ROC Nation, labelul lui Jay-Z, care reprezinta artisti de top precum Rihanna, Shakira, Mariah Carey, Damien Marley, Miguel, Willow Smith. Albumul reprezinta o noua etapa din cariera INNEI, dezvaluind noi emotii si sentimente ale muzicii ei. Mai mult, melodia "Tu Manera” este inclusa pe coloana sonora a serialului "Grand Hotel”, produs de Eva Longoria.

The Concert este un eveniment cu un concept vibrant, "POP!POP!POP!”, care va aduce pe aceeasi scena 13 dintre cei mai talentati si indragiti artisti din Romania pe 30, 31 mai si 1 iunie 2020. Biletele se pot achizitiona de aici: www.iabilet.ro/bilete-the-concert-concertele-tale-preferate-pe-aceeasi-scena-48915.




Publicat pe 07 Februarie 2020 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu