BestMusic.ro » Inna » Voteaza artistii romani la MTV European Music Awards 2010

Voteaza artistii romani la MTV European Music Awards 2010

Voteaza artistii romani la MTV European Music Awards 2010

Connect-R, Dan Balan, Deepcentral, Edward Maya & Vika Jigulina si Inna au nevoie de sustinerea voastra. Ei sunt cei cinci artisti romani nominalizati la categoria Best Romanian Act in cadrul MTV European Music Awards 2010.

Gala de decernare a premiilor are loc pe data de 7 noiembrie 2010, la Madrid.

Artistii nostri pot fi votati pe ema.mtv.ro pana pe data de 4 noiembrie a.c., iar cel care primeste cele mai multe voturi va participa la ceremonia decernarii din Caja Magica (Cutia Magica), o sala de sport ultramoderna, cu o capacitate de 12.500 de spectatori.

Dan Balan este unul dintre pionierii muzicii romanesti, care a ajuns in topurile muzicii internationale cu hiturile sale.

George si Doru (cei care formeaza trupa Deepcentral) au devenit cunoscuti cu hiturile "Cry It Away" si "Russian Girl", ambele situandu-se in TOP 10 Nielsen (soft de monitorizare a difuzarilor radio si TV) mai bine de 10 saptamani la rand.

Cel de-al treilea single al lor, "In Love", a fost cel mai difuzat single pe statiile de radio din Romania in 2010, performanta pentru care Deepcentral a primit, in luna iulie a.c., premiul special Nielsen in cadrul Galei Romanian Music Awards 2010.

Despre Edward Maya si Vika Jigulina, cei doi protagonisti ai melodiei "Stereo Love", topurile internationale "vorbesc" la superlativ.

Umar la umar cu Maya este si Inna. "Hot", "Love", "Deja Vu", "Amazing", "Ten Minutes" au fost de milioane si milioane de ori ascultate de-a lungul si de-a latul Europei.

sursa: jurnalul.ro

Citeste si:

MTV EMA 2010: cine este Best Romanian Act?
Mai multe stiri despre: nominalizari  Best Romanian Act  mtv ema 2010 
Publicat pe 29 Septembrie 2010 de BestMusic.ro