BestMusic.ro » Ioan Gyuri Pascu » "Un pas inainte” – concert pentru George Patranoiu

"Un pas inainte” – concert pentru George Patranoiu


Ioan Gyuri Pascu se alatura artistilor care vor concerta in cadrul spectacolului "Un pas inainte” ce va avea loc duminica, 6 decembrie, la Beraria H.

Taxi, Sarmalele Reci, Pact by Leo Iorga si Adi Ordean, Tudor Turcu & Band, Gyuri Pascu, Vlady Cnejevici & Teo Boar, Victor Solomon & Florian Stoica, impreuna cu alti invitati surpriza vor sustine recitaluri pentru colegul lor, George Patranoiu. Spectacolul va fi prezentat de prezentat de Laura Stone si de Dragos Silvestru si este organizat de Fundatia "Intotdeauna un pas inainte”, Asociatia "Amici della Musica” si Beraria H.

Toate incasarile vor fi donate lui George Patranoiu.

George Patranoiu este unul dintre cei mai talentati chitaristi din Romania. A activat in trupele Taxi (membru fondator), Schimbul 3, Metrock, Raza si Act.

A interpretat Simfonia 40 de Mozart, impreuna cu Orchestra Simfonica a Teatrului Muzical "Nae Leonard” din Braila: https://www.youtube.com/watch?v=L_1Cm0mfIxg.

A sustinut un workshop pentru Jackson’s Guitars: https://www.youtube.com/watch?v=M3eCTuxFWrE.

A fost unul dintre cei 4 chitaristi selectati pentru a sustine ”Guitaromania”.

George Patranoiu sufera de cancer amigdalian cu multiple metastaze si are nevoie de sustinere psihica, dar si materiala pentru a putea trece prin interventiile medicale la care este supus.

Participarea la spectacol reprezinta nu numai prilejul de a asculta muzica buna intr-un spatiu primitor, ci si o fapta buna, un gest de sustininere pentru unul dintre cei mai buni chitaristi din Romania. George Patranoiu are nevoie de ganduri bune.

Biletele costa 25 de lei si s-au pus in vanzare prin www.iabilet.ro si in reteaua iabilet (Magazinul Muzica, Reteaua Say Shops - partener Orange, Magazinele IQBox si Uman, Agentiile Perfect Tour, si pe cele 1500 de terminale self-service ZebraPay din Kaufland, Cora, Auchan, Carrefour si Mega Image din toata tara). Online puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone, ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara sau prin OP.

Beraria H invita publicul incepand cu orele 18, urmand ca evenimentul sa ia startul in jurul orei 20.
Mai multe stiri despre: concerte caritabile 
Publicat pe 03 Decembrie 2015 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram