BestMusic.ro » Ioan Luchian Mihalea » Asasinul lui Ioan Luchian Mihalea si-a schimbat numele

Asasinul lui Ioan Luchian Mihalea si-a schimbat numele

Asasinul lui Ioan Luchian Mihalea si-a schimbat numele

Asasinul artistului Ioan Luchian Mihalea incearca sa capete o noua identitate, prin care oamenii sa nu-si mai aminteasca de crima pe care a comis-o in urma cu 17 ani, pe 29 noiembrie 1993.

Nelu Florian Gavrila (36 de ani) spera ca in decurs de trei ani sa paraseasca penitenciarul in care isi ispaseste pedeapsa:

`Anul trecut s-a insurat, apoi si-a schimbat numele, iar peste trei ani vrea sa faca cerere de eliberare pentru buna purtare. Cu alte cuvinte, vrea sa i se piarda urma`, au declarat unele surse din Penitenciarul Giurgiu pentru ziarul Libertatea.

Vreme de 17 ani, barbatul si-a dus zilele in puscarie, unde a impletit goblenuri si le-a vandut, iar acum face curatenie in puscarie.

In acest timp, a ramas prieten cu Ionel Paun, cel de-al doilea asasin al lui Mihalea, care e inchis tot la Penitenciarul Giurgiu.

Ioan Luchian Mihalea

Anul trecut, Ion Paun a povestit pentru Click episodul omuciderii lui Ioan Luchian Mihalea:

`Dupa ce a deschis usa apartamentului am pus piciorul in prag. M-am napustit asupra lui lovindu-l la intamplare cu boxul pe care il aveam pe mana dreapta. Incercam sa dau in cap, dar se apara. L-am lovit si in stomac, si in zona picioarelor, pe unde apucam.

Pe urma a sarit si Gavrila. El avea un ciocan cu care a inceput, si el, sa il loveasca. Cred ca bataia, in prima faza, a durat cam cinci minute. L-am pus jos. Era el fortos, dar noi eram doi. La un moment dat a incercat sa se ridice si a vrut sa se duca spre usa de la intrare, sa strige dupa ajutor.

Eu am luat un cablu de telefon din sufragerie si l-am strans de gat. Am crezut ca lesinase. Nu mai misca. Se vedea ca respira greu. Am cautat prin casa cam 15 minute si am luat o camera video, o combina muzicala, un casetofon si 300 de grame de aur. Le-am pus intr-o patura si am plecat. Am luat un taxi pana la Gavrila acasa, unde am lasat lucrurile furate
`, marturiseste Ionel Paun.

Au fost prinsi in cateva zile, mai intai Gavrila. Paun a fost ridicat direct de la serviciu. Dupa 17 ani de puscarie, Paun nu mai vrea iertarea nimanui.

`Nu am sa cer iertare nici sotiei lui Mihalea si nici fiului sau. Pentru ca nu exista iertare in astfel de situatii`, spune vietasul Ionel Paun.
Mai multe stiri despre: crima ioan luchian mihalea 
Publicat pe 29 Noiembrie 2010 , de Adelina Dobrin

Adauga un comentariu