BestMusic.ro » Ion Dolanescu » Scandalul Dolanescu continua, amplificat de mass media

Scandalul Dolanescu continua, amplificat de mass media


Cu cateva zile inainte de procesul pentru impartirea averii lui Ion Dolanescu, care va avea loc pe 15 septembrie, Catalin Maruta pune paie pe focul deja aprins intre fratii Ionut si Dragos.

Dupa ce luni a invitat-o in emisiune pe Maria Ciobanu si a atatat-o sa vorbeasca despre proces, dupa cum puteti vedea in materialul de mai jos, marti seara l-a provocat si pe Dragos Dolanescu.

Adevarul, in perspectiva Mariei Ciobanu, este ca fiul ei Ionut merita toata averea pentru ca a muncit alaturi de tatal sau inca de la varsta de 9 ani. Mai mult de atat, ea considera ca Dragos i-a murdarit numele lui Ion Dolanescu prin tribunal si prin presa.

In perspectiva lui Dragos Dolanescu, adevarul este ca fratele sau a incercat sa-l traga pe sfoara si sa-l priveze de mostenirea care i se cuvine. El povesteste ca Ionut Dolanescu l-a amenintat si i-a spus ca nu are nicio sansa sa castige aceasta batalie.

Din materialul de mai jos, puteti afla cum s-au petrecut lucrurile din punctul de vedere al lui Dragos Dolanescu.
Mai multe stiri despre: proces  scandal  mostenire  Dragos Dolanescu  Maria Ciobanu 
Publicat pe 09 Septembrie 2009 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram