BestMusic.ro » Irina Rimes »  Irina Rimes a lansat clipul piesei "Dans" 

 Irina Rimes a lansat clipul piesei "Dans" 

 Irina Rimes a lansat clipul piesei "Dans" 

Irina Rimes a lansat cea de-a doua piesa de pe noul album, "Cosmos”, piesa intitulata "Dans”. O coproductie Quantum Music si Global Records, piesa urmeaza stilul inconfundabil al artistei si are un videoclip animatie cu referiri la lumea interioara a fiecaruia.

Asa cum si-a obisnuit publicul, Irina Rimes isi pune si de data aceasta sufletul pe hartie si transmite emotii prin intermediul muzicii sale: "Dans a fost piesa mea preferata inca de cand am scris-o. Am facut-o intr-o joaca cu Alex Cotoi. Astazi se implineste un an de cand s-a nascut si, ca o coincidenta, chiar in momentul in care scriu aceste randuri compun pentru a doua oara in studioul in care am creat aceasta piesa, acum un an de zile. E o piesa speciala pentru mine, nu neaparat datorita mesajului, ci a valorii pe care o are in contextul frumoasei si fructuoasei prietenii cu producatorul meu de suflet, Alex Cotoi”, a declarat artista.

Videoclipul piesei "Dans” a fost realizat de echipa NGM Creative si regizat de Bogdan Paun, DoP Alex Muresan. Clipul este o animatie ce surprinde o stare interioara, o lume personala. Personajul clipului este unul fara identitate, care se afla singur intr-o lume imaginara unde se redescopera.

Desi piesa face referiri la un dans in doi, singurul personaj al clipului intra intr-un joc interior si se lasa purtat intr-un dans imaginar cu propriile reflexii din oglinzile din oras. La finalul anului trecut, Irina Rimes a lansat cartea-album "Cosmos” in cadrul unui spectacol muzical la Teatrul de Opereta Ion Dacian.

Artista si-a condus invitatii intr-un alt cosmos, in cosmosul ei. Cartea-album reprezinta o poveste inspirata din trairile, sentimentele si emotiile Irinei, exprimate atat prin intermediul pieselor ce se regasesc pe album, cat si prin intermediul poeziilor din cartea albumului.

Primul single extras de pe albumul "Cosmos”, "Nu stii tu sa fii barbat”, are deja peste 8 milioane de vizualizari pe YouTube. Un artist complet, Irina a scris de-a lungul ultimilor ani versuri si muzica pentru artisti celebri. Printre hiturile semnate de ea se numara: INNA ("Cum ar fi”), Raluka ("Ieri Erai”), ANTONIA ("Dor de tine”), Alina Eremia ("Poarta-ma”) sau Andra ("Sunt puternica”).
Mai multe stiri despre: piesa noua 2019  videoclip nou 
Publicat pe 20 Februarie 2019 , de Elena Paraschiv

Adauga un comentariu