BestMusic.ro » Irina Rimes » Irimes Rimes a lansat "Nu stii tu sa fii barbat": o poveste personala pe note muzicale

Irimes Rimes a lansat "Nu stii tu sa fii barbat": o poveste personala pe note muzicale

Irimes Rimes a lansat "Nu stii tu sa fii barbat": o poveste personala pe note muzicale

Irina Rimes este o aparitie picanta in industria muzicala romaneasca. Combinatia dintre copilarie dulceaga si feminitate puternica a fost mixul magic pentru cantareata care a lansat recent piesa Nu stii tu sa fii barbat.

Nu stii tu sa fii barbat este speciala pentru ca reprezinta un act de curaj pentru Irina Rimes. Artista a declarat ca subiectul este unul vechi, dar i-a lipsit multa vreme taria de a-l expune publicului.

Irina Rimes mai spune ca piesa proaspat lansata nu este despre barbati, in general, ci despre un anumit om.

Piesa se va afla pe albumul Cosmos care va fi lansat la inceputul lunii decembrie, 2018.

Cosmos este al doilea material discografic din cariera muzicala a cantaretei. Evenimentul va fi special, la fel ca Irina Rimes: cu povesti care curg pe note muzicale si au grai datorita versurilor calde, cu oamenii dragi din viata artistei - familia, prietenii, dar si colegii.

Videoclipul piesei este realizat de echipa NGM Creative, produs de Loops Production, regizat de Bogdan Paun. Din echipa mai fac parte Alex Muresan - DOP, Olivia Stoica - styling si Alex Ifimov - make-up and hair.

Noua piesa, Nu stii tu sa fii barbat, este o coproductie Quantum Music si Global Records, Irina Rimes colaborand cu Costin Bodea si Alex Cotoi.

Irina Rimes este cunoscuta pentru piesa anterioara Visele, pentru trilogia Iubiri Secrete si Trilogia II. In anul 2017 a lansat primul ei album, Despre el. Asa cum va asteptati, albumul contine povesti din viata Irinei, in versuri. Artista este in prezent antrenor la Vocea Romaniei, dar in trecut a scris si versuri pentru artisti cunoscuti ca INNA, Raluka, Antonia, Alina Eremia sau Andra.
Publicat pe 16 Noiembrie 2018 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu