BestMusic.ro » Iris » Camasa lui Cristi Minculescu a intrat in celebra colectie de suveniruri Hard Rock Cafe  

Camasa lui Cristi Minculescu a intrat in celebra colectie de suveniruri Hard Rock Cafe  


Sambata aceasta, pe 23 ianuarie, Hard Rock Cafe a sarbatorit opt ani de succes in Romania, cu un super concert sustinut de Cristi Minculescu & IRIS. Cu ocazia evenimentului, Cristi Minculescu a donat pentru impresionanta colectie de suveniruri a restaurantului o camasa alba, pictata manual, cu o floare de iris, pe care solistul a purtat-o in fata a peste 20 000 de fani, la concertul aniversar IRIS – 35 de ani de cariera.

Pentru a marca cei opt ani de la deschiderea Hard Rock Cafe in Romania, reprezentantii popularului restaurant au invitat pe scena una dintre cele mai mari si mai indragite trupe romanesti de rock ale ultimelor decenii - IRIS si Cristi Minculescu au sustinut un super concert in fata a peste 500 de fani care au avut parte nu doar de muzica buna, ci si de o surpriza. Cristi Minculescu a donat pentru Hard Rock Cafe o camasa alba, alaturandu-se astfel galeriei de celebritati ale caror obiecte de colectie pot fi admirate in cadrul restaurantului.

"Niciodata in viata nu m-am atasat sentimental de obiecte, desi imi pretuiesc mult colectia de CD-uri muzicale, DVD-uri si carti. Daca ai, insa. in viata norocul de a trai niste momente unice, precum o aniversare profesionala de 35 de ani pe scena rock, vrand-nevrand ramai legat afectiv de toate amintirile acelui concert special: chipurile oamenilor care te inconjurau, bucuria copilareasca din culise in jurul tortului aniversar, satisfactia implinirii unui obiectiv profesional nesperat. Am primit cu acea ocazie un cadou deosebit, de la o prietena si o artista draga: o camasa alba, pictata manual de ea insasi, cu un imens iris mov, simbolul trupei cu care se identifica intreaga mea cariera, IRIS. Am purtat-o in premiera in Piata Constitutiei, pe 22 iunie 2012, la concertul aniversar IRIS - 35 de ani, in fata a peste 20 000 de fani si, pentru ca am simtit ca mi-a purtat noroc in acea zi, a devenit nelipsita in garderoba mea de scena.

Astazi ma despart de ea cu nostalgie, dar este onorant sa stiu ca va fi expusa cu toata grija in Hard Rock Cafe Bucuresti. Atat eu, dar sper ca si suporterii mei, ne vom bucura de fiecare data cand o vom privi, aducandu-ne aminte de concerte pe care le-am facut memorabile doar impreuna.”, a declarat Cristi Minculescu.

In Hard Rock Cafe Bucuresti sunt expuse peste 300 de costume de scena, instrumente muzicale, LP-uri de aur si platina, postere si coperti de albume care au apartinut unor artisti si trupe legendare precum: The Beatles, Michael Jackson, Metallica, Bruce Springsteen, Madonna, Robbie Williams, Elton John, Tina Turner, Richie Sambora sau Steve Tyler. Singurele trupe romanesti care au donat pana acum pentru colectia Hard Rock sunt Holograf si Vunk.

Hard Rock International este cel mai important expozant si colectionar de obiecte care au apartinut marilor vedete ale scenei, transformand restaurantele in adevarate muzee ale muzicii. Colectia de suveniruri este fara precedent: peste 85.000 de piese, prezentate prin rotatie, in toate cele 164 de restaurante din lume.
Mai multe stiri despre: Hard Rock Cafe 
Publicat pe 25 Ianuarie 2016 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram