BestMusic.ro » Iris » Concert Iris "Lumea Toata e un Circ"

Concert Iris "Lumea Toata e un Circ"

Concert Iris "Lumea Toata e un Circ"

Va invitam, cu mic, cu mare la concertul trupei Iris ce va avea loc la Circul Metropolitan Bucuresti, pe 22 noiembrie, ora 20:00.

"Lumea toata e un circ” este cel mai recent material discografic lansat de baietii de la trupa Iris, iar concertul va fi conturat in aceasta directie, cu ajutorul oamenilor de la circ, dar si a unor invitati surpriza ce vor performa alaturi de artisti.

Cu o experienta de peste 44 de ani in industria muzicala, trupa Iris fondata de bateristul Nelu Dumitrescu, impreuna cu Nutu Olteanu si Emil Lechinteanu vine in atentia publicului cu un concert extraordinar ce poarta numele celui mai recent album lansat pe piata, "Lumea toata e un circ”, vineri, 22 noiembrie, ora 20:00, la Circul Metropolitan Bucuresti. Acest eveniment este organizat de Sprint Music in colaborare cu Fundatia Culturala IRIS si MediaPro Music. Totodata, acest eveniment este sprijinit de catre: Transilvania Garant, Delta Finance, EFI Garant Group si Patronatul Garantilor din Romania.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Bilete disponibile aici: https://www.iabilet.ro/bilete-concert-iris-lumea-toata-e-un-circ-46605/
Publicat pe 01 Noiembrie 2019 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram