BestMusic.ro » Iris » Cristi Minculescu si membrii Iris nu-si mai vorbesc

Cristi Minculescu si membrii Iris nu-si mai vorbesc


Nelu Dumitrescu si noul solist al trupei Iris, Toni Seicarescu, au venit azi in studioul Europa FM, la Desteptarea, pentru a lansa prima piesa a trupei in noua formula: "E magic”.

Dupa 3 luni cu un nou solist, Nelu Dumitrescu spune ca se simte ca si cand ar lua-o de la inceput. Uitandu-se in urma, crede acum ca erau " un pic prafuiti” si se gandeste ca noua formula este o buna ocazie sa-si revina.

Despre plecarea lui Cristi Minculescu, Nelu Dumitrescu a refuzat sa dea un raspuns concret: "Nu sunt ziaristul sau purtatorul lui de cuvant, dar l-am auzit la televiziuni spunand ca vrea sa se stabileasca in Germania si sa cante din cand in cand.”

Intrebat de Vlad Petreanu daca isi mai vorbesc, Nelu Dumitrescu a raspuns: "Nu, nu ma intereseaza persoana respectiva. Cand am facut formatia Iris, nu am facut-o pentru un solist anume." Cat despre faptul ca Minculescu si-a facut o formatie, Nelu Dumitrescu a refuzat sa comenteze: "Nu stiu, asta trebuie sa intelegeti dumneavoastra, unele persoane au inteles...”

Revenind la actuala formula a trupei, cei 5 au avut deja primul spectacol. "A fost neasteptat de bine, a intra dintr-o data in miezul problemei, cu o formatie mare, uriasa, e o responsabilitate, e o piatra de incercare”, povesteste Toni Seicarescu.

In ceea ce priveste reactia publicului dupa 30 de ani in care Cristi Minculescu a fost solist, Nelu Dumitrescu este optimist, crede ca oamenii se vor obisnui si ca piesele conteaza.

Ce planuri are trupa Iris in noua formula? Videoclipul primei piese, lansate astazi in Desteptarea, va fi gata peste o saptamana, iar la toamna va fi gata primul album. Despre piesa lansata astazi la Europa FM, Nelu Dumitrescu spune ca este " hitoasa si lenta, pentru radio”, insa avertizeaza ca urmatoarele "vor fi dure”.

Si tot la capitolul planuri, matinalii au mai avut o intrebare pentru Toni Seicarescu: isi va lasa plete? "Eu sper sa mai am par pentru doua-trei albume, daca reusesc asta, sunt fericit”, a raspuns Toni Seicarescu razand.

Despre Europa FM - un radio de milioane de romani.

Europa FM face parte din trustul Lagardre Active Radio International, alaturi de Radio 21, Smart FM si Vibe FM.

Europa FM este primul post privat din Romania, cu acoperire nationala in FM. Anul acesta, in data de 26 mai, radioul a sarbatorit 12 ani de existenta.

Europa FM a primit titlul de - Cel mai de incredere post de radio - timp de sapte ani la rand in clasamentul Trusted Brands, iar cele mai recente sondaje realizate de Asociatia pentru Radio Audienta confirma ca Europa FM este postul de radio alaturi de care romanii petrec cel mai mult timp pe parcursul unei zile. Peste 1.600.000 de ascultatori aleg sa pastreze zilnic frecventele Europa FM, pentru cea mai buna muzica din ’80 pana azi si pentru stirile care conteaza.

[comunicat de presa]
Mai multe stiri despre: iris la europa fm 
Publicat pe 26 Noiembrie 2012 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram