BestMusic.ro » Iris » Cristi Minculescu si Iris au fost rasplatiti cu sali pline si ropote de aplauze pentru decizia de a fi  “Din nou impreuna” 

Cristi Minculescu si Iris au fost rasplatiti cu sali pline si ropote de aplauze pentru decizia de a fi  “Din nou impreuna” 


Cu 38 de ani de cariera in spate, Cristi Minculescu si Iris au pornit pe 18 septembrie in turneul "Din nou impreuna”, care a ajuns deja in orasele Pitesti, Timisoara si Craiova.

Dupa cum spunea Cristi Minculescu intr-un interviu dat recent ca publicul nu s-a schimbat prea mult de-a lungul timpului, ci doar faptul ca "suporterii nostri vin acum la concerte cu copiii lor”, asa s-a intamplat si in cadrul primelor trei concerte din turneu, unde publicul a fost de toate varstele si generatiile.

Cu salile pline si vizibil emotionati de reintalnirea cu prietenii lor, Cristi Minculescu si Iris au interactionat cu fanii atat inainte de concert, in timpul show-ului prin hiturile cantate impreuna, cat si dupa, mai ales ca in toate cele trei orase s-au organizat tombole, prin care au fost alesi zece spectatori care s-au intalnit cu membrii trupei pentru poze si autografe.

"Am inceput turneul de cateva zile si ne bucuram ca prietenii nostri au venit in numar mare sa cante alaturi de noi in concerte. increderea neclintita a suporterilor nostri ne-a determinat sa pornim din nou la drum in aceasta formula. Turneul continua in alte 10 orase din tara, abia asteptam sa ne intalnim”, adauga Cristi Minculescu.

Cum turneul se afla abia la inceput, inca mai pot fi cumparate de la casele de bilete ale salilor de spectacol, din reteaua magazinelor Germanos, Orange, Vodafone si Diverta sau online pe www.iabilet.ro.

Turneul continua in urmatoarele orase:

26.09 – Cluj Napoca – Casa de Cultura a Studentilor

28.09 – Suceava – Casa de Cultura a Sindicatelor

29.09 – Iasi – Casa de Cultura a Studentilor

30.09 – Bacau – Casa de Cultura

01.10 – Galati – Teatrul Muzical

02.10 – Buzau – Casa de Cultura a Sindicatelor

03.10 – Brasov – Sala Patria

04.10 – Ploiesti – Casa de Cultura a Sindicatelor

12.10 – Constanta – Casa de Cultura a Sindicatelor

15.10 – Bucuresti – Sala Polivalenta
Mai multe stiri despre: concerte 2015  turneu 2015 
Publicat pe 23 Septembrie 2015 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram